Boeken

Sinterklaas

 • Beschrijving
Rijk geïllustreerd Sinterklaasverhaal met versjes en recepten voor pepernoten en speculaas.

Boerderijdieren Van Vilt

 • Beschrijving
Vakantie op de boerderij is een echt avontuur en niet alleen voor stadskinderen! Een boerderij met al zijn verschillende dieren en bewoners, een huis met een stal, een grote schuur, de weide, de tuin en nog veel meer, brengt het landleven midden in de kinderkamer. Dankzij het beginverhaal komt iedereen in de juiste stemming. Door de gedetailleerde aanwijzingen maakt Rotraud Reinhard het mogelijk om de hele boerderij na te maken mbv nat & droogvilten. De hele familie kan hieraan een bijdrage leveren. Maar natuurlijk kun je ook alleen je lievelingsdier uitzoeken.
boerderij

Vilten met Kinderen

 • Beschrijving

Met kinderen kun je prachtig vilten. Dat het hierbij niet alleen om kleinigheden gaat, maar dat er echt mooie dingen gemaakt kunnen worden, laat Christel Dhom in dit boek zien. Zij geeft naast tal rijke voorbeelden en stap-voorstap aanwijzingen  Door het vilten, waar een rustgevende werking van uitgaat, oefent het kind spelenderwijs zijn concentratievermogen, de oog-handcoördinatie, de fijnere motoriek en het gevoel voor vorm en kleur.

Mandala kleurboek dl.3 bloemen

 • Beschrijving

Mandala inkleurboekje met uitgewerkte bloem motieve en grote bloem vormen.

Boekje ingebonden in een ringband

de Seizoenstafel

 • Beschrijving
In dit boekje vindt u beschrijvingen en patronen voor het maken van figuren voor de seizoentafel. De verschillende seizoenen wordt stuk voor stuk behandeld.

Das geniale sockenbuch

 • Beschrijving
Een boek met veel verschillende patronen voor dames, heren en kindersokken breien.

Das MEGA-Sockenbuch

 • Beschrijving
Het MEGA sokkenbreiboek. Een boek vol alles over sokkenbreien en patronen voor de hele familie. Dit boek is in het Duits

Fantastisch vilt

 • Beschrijving
Stap voor stap uitleg hoe u zelf de mooiste sieraden en accessoires kunt maken

Faszinierendes Nunofilzen

 • Beschrijving
een leuk boekje met duidelijke uitleg over nunovilten. Mooie kleuren foto's om te laten zien hoe een techniek gebruikt kan worden. Dit boek is in het Duits

figuurzagen

 • Beschrijving
Met dit boek leert men op de goede manier figuurzagen. Stap voor stap worden de basisvaardigheden behandeld: het herkennen van hout, het werken met het goede gereedschap, beschilderen van de werkstukken en het maken van houtverbindingen. In de workshops komen de technieken ruim aan bod. Een veelzijdige verzameling met nuttige en decoratieve ideeën voor huis en tuin.

het poppenspel boek

 • Beschrijving
Aan de hand van de aanwijzingen in dit boek is het niet moeilijk om poppen en kleine decors voor een poppenspel te maken. Met een tiental uitgewerkte voorbeelden van geschikte poppenspelen voor peuters en kleuters.

Kuschelfilz gemutlisches zuhause

 • Beschrijving
Boekje om uw eigen woonaccessoires te natvilten ( boekje is in het duits )

Lievelingspopjes

 • Beschrijving
In dit boekje staan leuke popjes zoals: Knopenpop, Lappenpopje, Monddoekpopje, Slaapopje, wagenhanger, Tutu en nog veel veel meer. Wat helemaal prettig is dat er per popje een duidelijke lijst is met materiaal benodigdheden, en bijv. ook de hoofdomvang staat in deze lijst.

Neckelly's sieraden deel 3

 • Beschrijving
Halssierraden van wol en zijde. Wol en zijde zijn zeer geschikt als halssierraad. Het draagt licht en door een speciale bewerking van merinowol voelt de wol ook zijdezacht aan, de " kriebelfactor"  is verdwenen. Voor de technieken in dit boekje is weinig gereedschap nodig, in combinatie met glaskralen, houten kralen en een beetje geduld maak je de mooiste sierraden. Zijdeveter, zijdegaren, angelina vezels, zijn zeer binnenkort ook bestelbaar bij Joy Design !

Patronenboek pionnen en kralenelfjes-hangers

 • Beschrijving
Eenvoudig te maken, verschillende maten pionnen en kralenelfjes-hangers , met o.a. jurkjes voor verschillende maten pion, bloementabel, buigpopjes, vingerpopje ( Joke Broekhans - Geers )

Potjespret

 • Beschrijving
Een snel popje voor een cadeautje of gewoon voor de sier

Taschen stricken & verfilzen

 • Beschrijving
boekje met tips en ideeen om uw eigen handtas te vilten. Dit boekje is in het Duits

Taschen-Träume

 • Beschrijving
Maak u eigen tassen door te vilten, haken en breien. Dit boek is in het Duits

Vilten speelgoed

 • Beschrijving
In dit boekje vindt u zeer leuke en lieve dieren en knuffels om te maken met behulp van vilten. Dit boekje is gedrukt op mooi kringloop papier

voorleesboekje hop de bijna paashaas Atelier Luus

 • Beschrijving

In samenwerking met StudioJoost.nl is er een prachtig boekje verschenen voor bij dit ondeugende paastrio! Natuurlijk een ultieme droom om een verhaal te hebben over je eigen hoofdpersonen, en die is gevangen in het verhaal ‘Hop de bijna Paashaas’. Een leuk (voor)leesverhaal voor kinderen, met allerlei onverwachte wendingen en grappige taferelen.
Het boekje is gratis bij een bestelling van de drie maakpakketten van Hop, Tok en Beh, maar ook los te bestellen.

OP = OP

Vorm en Kleur Vrolijke viltvriendjes

 • Beschrijving

Vorm en kleur bevat alle informatie om natvilttechtniek te leren. Het laat zien hoe vilt te maken met zeep, water, vlies- en/of lontwol. In het boek staan veel ideeën en duidelijk de beginselen van het natvilten uitgelegd. Alle onderwerpen hebben duidelijke stap voor stap foto's om het nog gemakkelijker te maken.

vrolijke vilt figuren Vrolijke vilt vriendjes

 • Beschrijving
Geheel in kleur boekje vrolijke vilt figuren. 52 paginas vol ideeen, patronen om gezellige seizoentafels te  maken. In het boekje staan vele onderwerpen, zoals oa. kerstgroep, dikbuik haasjes, vrolijke bloempje, gelukspopjes, geboorte -en kerstsokjes, hompeltje en pompeltje, boer en boerin en een ijsbeer met jong.