yule kleur mijn winkel

Wederverkoop Yule's dolls an decoration

Lentebolleke Yule’s dolls and decoration

 • Beschrijving

Deze lieve kleine lentebollekes zijn er klaar voor laat de lente maar komen.

Dit is een materiaalpakket incl. patroon

Hart met baby rose Yule’s dolls and decoration

 • Beschrijving

Hart met baby " leuk om te geven aan iemand die in verwachting is, een baby heeft gekregen, of gewoon zomaar omdat het lente is !

 

Hart met baby blauw Yule’s dolls and decoration

 • Beschrijving

Hart met baby " leuk om te geven aan iemand die in verwachting is, een baby heeft gekregen, of gewoon zomaar omdat het lente is !

 

Hart met baby geel Yule’s dolls and decoration

 • Beschrijving

Hart met baby " leuk om te geven aan iemand die in verwachting is, een baby heeft gekregen, of gewoon zomaar omdat het lente is !

 

Deco kado tasje hart Yule’s dolls and decoration

 • Beschrijving

Dit leuke kleine deco kado tasje is geheel gemaakt van vilt, geschikt om zomaar te geven, te vullen met bijv. een lekker zeepje, lavendel, of als je eens geld wilt geven aan de jarige..

Het werkpakketje incl. patroontje en garen

Deco kado tasje winter Yule’s dolls and decoration

 • Beschrijving

Dit leuke kleine deco kado tasje is geheel gemaakt van vilt, geschikt om zomaar te geven, te vullen met bijv. een lekker zeepje, lavendel, of als je eens geld wilt geven aan de jarige..

Het werkpakketje incl. patroontje en garen

lief druppie, een regen druppeltje Yule’s dolls and decoration

 • Beschrijving

Ze past in elk seizoen en is snel gemaakt van een klein restje vilt

werkpakketje incl garen en wol.

Druppie hanger Yule’s dolls and decoration

 • Beschrijving

Een variant op het patroon een lief druppie

 
werkpakketje incl garen en wol.

Zonnetje kant & klaar Yule’s dolls and decoration

 • Beschrijving

Het zonnetje in huis neemt vanaf vandaag aan haar sleutelbos een eigen zonnetje mee.

Compleet gemaakt met lintjes en sleutelhanger

Wolpopje kant & klaar Yule’s dolls and decoration

 • Beschrijving

Dit lieve wolpopje is in vrolijke kleuren gemaakt, als kleine attentie om te geven of gewoon gezellig voor je eigen raam naast de voordeur.

‘t Hartje winter groetje Yule’s dolls and decoration

 • Beschrijving
ijskristalletjes in het gras, betoverend, glinsterend dun als glas. Winter warme wensen, een hartelijke wintergroet voor jou van mij,wat harte warmte maakt een ieder weer blij! Leuk om te geven, te ontvangen, als decoratie op een schaaltje met lekkers bij koffie of thee, als versiering op een mooie winterkrans... Vul het zakje met bijv. koffieboontjes, of een lekkere theesoort, wil je het gebruiken voor een krans of andere vorm van decoratie, vul het dan op met wat rijst of wol. Het betreft hier een patroon en is geschikt voor beginners en gevorderden!

’t Kleine theepotje Yule’s dolls and decoration

 • Beschrijving
Met mijn sierlijke oor en mijn vrolijke tuit, ben ik een kleine vrolijke guit. Decoreer ik graag een jas, tas of theeboeket. Maar ben ik ook een mooi kadootje, zomaar ergens neergezet ! Het betreft hier een patroon en is geschikt voor beginners en gevorderden!

Brocant thee lichtje met thee zak kindje Yule’s dolls and decoration

 • Beschrijving
Dit theezak kindje geurt heerlijk naar kruiden, Vol specerijen uit het zonnige zuiden. Een brocant theelichtje uit grootmoederstijd, Een kopje thee die ieders hart verwarmd en verblijd. Het brocante theelichtje is gemaakt van speciaal hiervoor geverfd sprookjesvilt, in de kleuren brocant thee met een vleugje bloemig paars en rose. Samen met het zijden roosje en rose geblokt ruche kant geven deze accessoires dit theelichtje direct een brocant uiterlijk. Het lieve theezak kindje, welke is gemaakt van speciale theezakjes stof, handgeverfde krulhaartjes en dezelfde accessoires welke gebruikt zijn in het brocante theelichtje maken het geheel perfect af. Leuk voor buiten op de tuintafel, maar ook zeer geschikt voor binnen op de theetafel of op het theeblad. Leuk om te maken, leuk om kado te geven! Het betreft hier een patroon en is geschikt voor beginners en gevorderden

Brocante Zeedroommobiel Yule’s dolls and decoration

 • Beschrijving
Prachtige mobiel met een dromerige brocante uitstraling. Ze is gemaakt van romantische roosjes stof in pastelblauwe kleur, mooi wit kant en speelse details, knoopjes en lintjes geven het geheel een nostalgische sfeer. De figuurtjes zijn gemaakt van sprookjesvilt, de veertjes, kraaltjes en de kristal maken het geheel af.

Cup of kindness Guirlande Yule’s dolls and decoration

 • Beschrijving
Een mooie gierlande met een leuke tekst Cup of kindness

Dimmy-walvis sleutelhanger Yule’s dolls and decoration

 • Beschrijving
Om de mobiel te maken heb je geen ring of staaldraad constructie’s nodig. Het betreft hier een patroon en is eenvoudig te maken.

Happy Halloween Yule’s dolls and decoration

 • Beschrijving
Een leuke & gezellige decoratieve hanger ! Dit is een pakket

Heksenhoed, een speldenkussen Yule’s dolls and decoration

 • Beschrijving
Heksenhoed speldenkussen

Herfstig blaadje Yule’s dolls and decoration

 • Beschrijving
Herfstig blaadje leeft al wat langer op straat, Haar spinnen vriendjes versieren haar met hun dunne draad. Zij heeft geen last van kou , regen of wind. Het is enkel haar herfstig bladeren pakje wat er hinder van vindt. Dit is een pakket

Herfstlichtje Yule’s dolls and decoration

 • Beschrijving
Dit gevilte lichtje is bedoeld voor op een seizoentafel/thematafel, maar doen het ook erg goed op bijv. de salontafel. Ze zijn leuk om te maken, maar ook leuk om kado te geven. Dit pakket wordt geheel compleet geleverd, inclusief een boekje met stap voor stap workshop , geillustreerd door een aantal kleuren foto’s. het vilt proces wordt duidelijk uitgelegd.

Juffertje sneeuw-vrouwtje Yule’s dolls and decoration

 • Beschrijving
Zie je daar dat juffertje gaan ?Met haar mooie laarsjes aan ? Loopt zij stevig door sneeuw en ijs ,Zij is wellicht wel op reis ? Zij decoreert graag een stil hoekje in je huis, En voelt zicht aan een hangertje of krans ook snel thuis! Hou je haar zelf, of geef je haar kado misschien ? Ons juffertje wordt vast door een ieder wel graag gezien ! Het betreft hier een patroon incl. patroon borduurtje en is geschikt voor beginners en gevorderden!

kabouter Wouter Yule’s dolls and decoration

 • Beschrijving
Patroon kabouter Wouter, een lieve knuffelkabouter gemaakt van flanel en haartjes die je zelf met de hand moet “spinnen” . Kabouter Wouter draagt een stoere bodywarmer van flanel, de knoopjes en het zakje zijn gemaakt van vilt. De body warmer heeft achter leuke details. Er kan heerlijk mee gespeelt worden. De lange kabouter muts zorgt voor een hoog knuffel en “ sleep “ gehalte. Kabouter Wouter is ongeveer 20cm groot. Eenvoudig te maken.

Kersenkindeke Yule’s dolls and decoration

 • Beschrijving
Samen met mijn grote zus, pluk ik de rijpe kersen van de bomen Sappig zijn de kersen, en zo lekker zoet, dat ik er wel van snoepen moet! Incl. stofje 7 x 7 cm Tip : bij dit kersenkindeke hoort een (groter) kersenkind, samen vormen ze een leuk geheel!

Kersenkindje Yule’s dolls and decoration

 • Beschrijving
Samen met mijn kleine zus, pluk ik de rijpe kersen van de bomen sappig zijn de kersen, en zo lekker zoet, dat ik er wel van snoepen moet. Incl. stofje Tip : bij dit kersenkind hoort een (kleiner) kersenkindeke, samen vormen ze een leuk geheel!

Klein pompoenstukje Yule’s dolls and decoration

 • Beschrijving
Dit kleine pompoenstukje is een prachtige kleine decoratie op je thema of seizoenstafel. Maak er meer en zet ze gezellig op een grote schaal versierd met appeltjes, dennenappels, kastanje's, en mooie herfstbladeren! Geeft het kleine pompoenstukje kado, als blijvend geschenk bij een gelegenheid. Het kleine pompoenstukje is ongeveer 5 cm hoog,

Lente tijd en bloemen elfje

 • Beschrijving
Terwijl het kuikentje uit dit eitje druk de wereld ontdekt, hebben ijverige bloemen elfjes de helft van het overgebleven ei-schilletje versierd met heel veel bloempjes . Vul dit lieve voorjaarsbakje met kleine paaseitjes, kleine droogbloempjes, narcis-knopjes, of een lief popje of paashaasje en hang er een aantal in de paastak of een mooie kronkelige tak.

lentejuffie Yule’s dolls and decoration

 • Beschrijving
Als het lente wordt, dan maakt moeder aarde haar wortelkindjes na een lange winterslaap weer wakker! Kom kinderen! Tijd om wakker te worden en nieuwe vrolijke kleertjes aan te trekken! Alle kinderen worden aan het werk gezet, er worden lapjes gezocht in de grote lappen maand van moeder aarde , en er worden nieuwe kleertjes genaaid in vrolijke en fleurige stofjes. De lentejuffie’s helpen moeder aarde en de lentekindjes met het uitzoeken van al die vrolijk gekleurde lapjes, en zorgen er voor dat langzamerhand alle bloemenkinderen hun mooie nieuwe kleertjes weer aan hebben! Dit is een pakket

Lotte Yule’s dolls and decoration

 • Beschrijving
Lotte is een lieve, wat kleinere lijs, die met het patroon ook wat groter kan worden gemaakt Geschikt als knuffel vanaf de peuterleeftijd. Ervaring vereist voor het maken van deze lieve knuffelpop. Dit is een patroonblad

Lupientje Yule’s dolls and decoration

 • Beschrijving
Een lief, zoet popje, hoogte ongeveer 30 cm. Gemaakt van knuffelzachte badstof en gevuld met schapenwol. In de mouwen kun je jouw vingers steken, zodat deze pop goed gebruikt kan worden in bijvoorbeeld een poppenspel of bij het vertellen van een verhaal. In wit uitvoering, wordt dit popje wel gebruikt bij de verwerking van ervaringen van kinderen bij een ziekenhuisopname. Dit is een patroonblad

My Darling Butterfly Yule’s dolls and decoration

 • Beschrijving
Deze pop is ontworpen destijds, voor mijn 9 maanden oude dochter. Zo klein als ze is, dartelt ze door ons huis, betovert ze met haar glimlach en haar “zijn” , ons leven. Dit is een patroonblad

Na zomeren Yule’s dolls and decoration

 • Beschrijving
Dit gevilte lichtje is bedoeld voor op een seizoentafel/thematafel, maar doen het ook erg goed op bijv. de salontafel. Ze zijn leuk om te maken, maar ook leuk om kado te geven. Dit pakket wordt geheel compleet geleverd, inclusief een boekje met stap voor stap workshop , geillustreerd door een aantal kleuren foto’s. het vilt proces wordt duidelijk uitgelegd.

Paas guirlande Yule’s dolls and decoration

 • Beschrijving
Het is een kleine paas guirlande, eenvoudig en snel te maken nog voor de paasdagen en ook goed te maken met door kinderhandjes! De paas guirlande bestaat uit vilten eieren met een klein borduurtje en eieren gemaakt van een bijpassend katoenen kuiken stofje. Geef de paas guirlande een mooi plekje op deur of raam!

Sanne zonnebloem Yule’s dolls and decoration

 • Beschrijving
makkelijk en eenvoudig te maken zonnebloem kindje op een bladerenbedje

Speldenkussen niet voor de Poes

 • Beschrijving

Niet voor de Poes, Ontwerp van de laatste uitgave van de crea-speldenkussen club.

Dit is een pakket

The Little people, de Tuin dwarf Yule's dolls and decoration

 • Beschrijving
Tuin dwarf, een patroonblad van deze bijzondere kabouter, het patroonblad bevat naast een kleurenfoto, het patroon voor de dwarf zelf, bladstoeltje, schopje en pompoenmandje

Valentijn Yule's dolls and decoration

 • Beschrijving
Een klein zoet vilten hartje op een prikkertje, met een schattig labeltje wat voorzien kan worden van een tekst ( love, mamma, kus etc..) Geef het kado bij een plantje of een bos bloemen, of zomaar op een kadootje.
Het complete zelfmaak pakketje incl patroontje, prikker, stofjes en kralen,

vlinderzak kindje Yule’s dolls and decoration

 • Beschrijving
Dit lieve vlinder kindje heeft een hoog knuffel gehalte, haar lijfje bestaat uit prachtige katoenen quilt stof bedrukt in een mooie zachte pastel rose kleur, witte vlinders zijn verwerkt in de stof zelf, het lijfje is opgevuld met lavendel en wol. Ze wordt omringd door witte vlindertjes die haar gezelschap houden. Haar hoedje is gemaakt van dezelfde stof en mooi rose sprookjesvilt.

Vuurvlinders Yule’s dolls and decoration

 • Beschrijving
Dit werkpakket bevat alle benodigde materialen om een aantal vuurvlinders te maken, maak er bijv. een mooie mobiele van. Pakket is ook geschikt voor kinderen en beginnende vilters.

Zeester vilt & soap decohanger Yule’s dolls and decoration

 • Beschrijving
Deco hanger gemaakt van sprookjesvilt, quilt stof en handgemaakte zeepkralen. patroon is inclusief de borduurtekening.

Zijdepapier maken-uitwaaien aan zee Yule’s dolls and decoration

 • Beschrijving
Dit zijdepapier is gemaakt van 100 % zijdelont. Zijdepapier kan gebruikt worden om voorwerpen te bekleden zoals een notitiebokje, een agenda, een map etc. Maar zelfgemaakt zijdepapier leent zich ook uitstekend om weer mee te vilten in een werkstuk!

Zijdepapier maken-wandelen in de herfst Yule’s dolls and decoration

 • Beschrijving
Dit zijdepapier is gemaakt van 100 % zijdelont. Zijdepapier kan gebruikt worden om voorwerpen te bekleden zoals een notitiebokje, een agenda, een map etc. Maar zelfgemaakt zijdepapier leent zich ook uitstekend om weer mee te vilten in een werkstuk!

Zofie-boekenwurmpje Yule’s dolls and decoration

 • Beschrijving
Zofie is een echte boekenwurm, het liefst zit Zofie de hele dag met z’n neus in de boeken. Zofie is gemaakt van bolletjes zelf gevilte kralen (te maken dmv natvilten-of wolprikken), de voetjes bestaan uit kleine kraaltjes. Het brilletje en voelsprietjes dien je zelf te buigen dmv ijzerdraad. Bij talloze feestelijke gelegenheden is er vaak de behoefte om een kleins, iets wat we zelf gemaakt hebben bij een kado, geld - kadobon te geven. Het geeft je kado, net dat persoonlijke tintje ! Dit is een patroonblad met alle 4 de modellen

Zomerboselfje Yule’s dolls and decoration

 • Beschrijving
Het kleine zomer boselfje geniet in de zon van een mooie zomerdag. Een klein mini tafereeltje in een beukenring, omwikkelt met regenboogwol. Het tafereeltje is gemaakt van handgeverfde groene krulwol, en het boselfje heeft handgeverfde gele glans haartjes.Maak een mooie ring voor een raam,kinderkamer, stil hoekje in huis, of geef haar kado. Het tafereeltje vereist geen kennis op het gebied van natvilten, droogprikken, of poppen maken, het is dus geschikt voor beginners en gevorderden!

zonnebloem naai etui Yule’s dolls and decoration

 • Beschrijving
Sanne zonnebloem, past daar perfect bij! Dit zonnebloem tafereeltje is leuk op je seizoenstafel, maar ook leuk om kado te doen met een echte zonnebloem, een zakje zonnebloem zaadjes of een zelf geweekte zonnebloem in pot aan die lieve vrienden of kennissen die dit jaar op je huis hebben gepast!