Atelier Nanaya

Nanaya’s Atelier kenmerkt zich door de originele ontwerpjes en door het gebruik van veel merino lontwol.

De pakketten zijn heel compleet en bevatten naast vilt en lontwol vaak kralen, pailletten, belletjes, wolballen en/of satijnlinten. Bij pakketjes waarbij zelf gevilt moet worden zit standaard een juist formaat viltnaald. Natuurlijk zit er altijd een duidelijke uitleg met afbeeldingen en een patronenblad bij, zodat je meteen aan de slag kunt.

Kaatje Chocolaatje en de BonbonBaby’s

Magazijn opruiming
  • Beschrijving

Kaatje en haar baby’s maken deel uit van de snoepgroep. 

Kaatje is een vrolijke chocolademoeder. Ze was als kind al helemaal gek van chocolade. Chocolademelk, pure repen, kersenbonbons of truffels, niets was haar te gek. Toen ze opgroeide werd ze al snel verliefd op Paatje Chocolaatje. Samen kregen ze drie bonbonbaby’s.

Haar drie kindjes zijn Pure Brok, Kersenbonnie en Witje Noot.
Een heerlijk stel voor iedereen die houdt van chocolade!

Kaatje is ca. 14 cm hoog en de bonbonbaby’s zijn ieder ca. 6 cm hoog.
Compleet pakket incl. splijtzijde, kraaltjes en viltnaald.

Paatje Chocolaatje Atelier Nanaya

Magazijn opruiming
  • Beschrijving

Paatje maakt deel uit van de snoepgroep.

Paatje Chocolaatje is een vrolijke vader die altijd tijd maakt voor zijn bonbonbaby’s. Hij is in voor een grapje en tovert de heerlijkste chocolade uit zijn hoed. Hoewel hij af en toe wat teveel snoept, kan hij met zijn bolle buik prima wandelingen maken. Op zondagen trekt hij er graag op uit, met zijn zondagse stropdas en hoed. Hij vormt samen met Kaatje en de Bonbonbaby’s een heerlijk gezin.
Paatje heeft een bonbonlijfje van chocoladebruine vilt en wordt versierd met gouddraad. Zijn laarsjes worden gemaakt van bijenwas. Paatje is ca. 14 cm hoog.
Compleet pakket incl. splijtzijde, kraaltjes en bijenwas.