Pasen & Pinksteren

Baby Pippilotta

 • Beschrijving

 

Een bijzonder lief en eenvoudig te maken ontwerp. Om nog heel vaak na te maken en mee te variëren zodat je altijd een leuk kraamcadeautje hebt. De baby is 6 cm

Kuikentafereel Pippilotta

Extra korting
 • Beschrijving

 

Een zoet tafereel van twee kuikentjes die uit een ei kruipen. Ze staan tussen bloemen in lentekleuren en op een blad van dik fresco vilt. De hoogte is bijna 10 cm.

Balanceren Septemberspring

 • Beschrijving
Op een eierdop ligt een lepel met daarop een ei. Kuikens houden alles in evenwicht. Verras iedereen met een gekookt eitje in een eierdop in zijn of haar lievelingskleur! Op het patroonblad staat de beschrijving voor het ei, de kuikens, de eierdop, de lepel en de ladder. 

Dit is een patroonblad.

Paas-slinger Septemberspring

 • Beschrijving
Kuikentjes en een paasei hangen tussen de letters ' pasen ' en vormen zo samen een slinger. De kuikens en het paasei zijn eenvoudig te maken. Je kunt deze figuren ook aan een paastak hangen of er een mobile van maken.  Dit is een patroonblad.

Klik hier voor de materiaallijst

Een mand vol voorjaar Septemberspring

 • Beschrijving
Een meisje en een jongen dragen samen ‘een mand vol voorjaar’. Op het patroonblad vind je de beschrijving voor het meisje, de jongen en de mand vol bloemen.

Klik hier voor de materiaallijst

ei-schilderij Septemberspring

 • Beschrijving
De paashaas is zo trots op zijn versierde ei, dat hij het vastlegt op het witte doek: het eischilderij! Op het patroonblad staat de beschrijving voor het ei, de paashaas met zijn palet en penselen, en natuurlijk de schildersezel met daarop het ei-schilderij. De sclidersezel is ongeveer 12,5 cm hoog.  Dit is een patroonblad.

Hennie & Kukelu Atelier het blauwe huis

 • Beschrijving
Gezellig aan de ontbijttafel met een lekker warm eitje. Dat is niet alleen met Pasen leuk. Iedere (zon)dag vrolijk laten beginnen lukt vast wel met dit stel. Dit is een patroonblad dat komt met een kleurplaat. Laat je kinderen, of gewoon jijzelf, de kleurplaat kleuren en bedenk zo de meest fantastische kleurcombinaties. En pak die doos met pailletten en leef je uit! Hoe meer Hennie’s en Kukelu’s op tafel, hoe vrolijker! Hoogte ongeveer 11 cm.

Dit is een patroonblad.

Kleine narcis (tete a tete) Atelier het blauwe huis

 • Beschrijving
Zodra de winkel ze verkoopt staat er een potje met kleine narcisjes in mijn huis. Ik kan niet wachten tot de lente echt aanbreekt en zij mijn tuin in een gezellige gele bloemenzee doet veranderen. Dit jaar heb ik er heel veel van vilt gemaakt, zodat ik er lekker lang van kan genieten. Dit is een patroonblad van bloemen en een popje. Popje ongeveer 16 cm, bloemen 22 cm

Dit is een patroonblad.

Kuikentjes voeren Septemberspring

 • Beschrijving
Op het eierrek liggen de eieren met daarin de kuikentjes, klaar om geboren te worden. Nadat ze uit het ei zijn gekropen hebben ze natuurlijk honger, gelukkig is er dan de kabouter met lekker voer. Op het patroonblad vind je de beschrijving voor het eierrek, de eieren, de kuikens en de kabouter.

Dit is een patroonblad.

Klik hier voor de materiaallijst

Moeder paashaas Atelier Het oog van de Naald

 • Beschrijving
Dit is een patroonblad

Paas guirlande Yule’s dolls and decoration

 • Beschrijving
Het is een kleine paas guirlande, eenvoudig en snel te maken nog voor de paasdagen en ook goed te maken met door kinderhandjes! De paas guirlande bestaat uit vilten eieren met een klein borduurtje en eieren gemaakt van een bijpassend katoenen kuiken stofje. Geef de paas guirlande een mooi plekje op deur of raam!

Picasso de paashaas Atelier Het oog van de Naald

Paashaasmeisje Atelier Loesewies

 • Beschrijving
De paashaas die in de paastakken thuis hoort, dit paashaasmeisje kijkt zeer tevreden over de mooi gedekte paasontbijttafel heen. Het paashaasmeisje kan zowel staan of hangen. Dit is een patroonblad

OP = OP

Paasmandala Septemberspring

 • Beschrijving

In het vroege jaargetij,

ligt in een mand een prachtig ei.

Het is vast van de hazen,

want het is nu Pasen!

Nee, piept het kuiken blij,

dat mooie eitje hoort bij mij!

Op het patroonblad staat de beschrijving voor de ‘mand met ei’, de ‘mand met kuiken’ en de

paashazen.

De ring heeft een doorsnee van 25 cm. Dit is een patroonblad.

Klik hier voor de materiaallijst 

Pfff Septemberspring

50% Outlet korting
 • Beschrijving
Pfff, het is elk jaar weer een hele klus om alle paaseieren op tijd mooi geverfd te krijgen. Maar het is weer gelukt, en de paashaas kan nu even uitrusten. Op het patroonblad vind je de beschrijving van de paashaas, het ei en de blikken verf.

Klik hier voor de materiaallijst

Spelen met mama-schaap Septemberspring

 • Beschrijving

Het favoriete tijdverdrijf van de lammeren is spelen, eten en slapen.

Het liefst dartelen ze om hun moeder heen of klimmen op haar rug, want wat is er nu leuker dan

‘Spelen met mama schaap’.

Op het patroonblad staat de beschrijving voor mama-schaap en haar 2 lammeren.

Mama-schaap is ± 6 cm hoog en 12 cm lang. Dit is een patroonblad.

Klik hier voor de materiaallijst

Voorjaarsmand Atelier Het oog van de Naald

 • Beschrijving
Dit is een patroonblad