Herfst

5 Pompoenkabouters Anemoontje

 • Beschrijving

Deze kabouters wonen graag in ene pompoen en zijn de heel dag druk bezig.

Vraagt enige ervaring om te maken.

 

Dit is een pakket

Appeltjes het kleine atelier

Opruiming !!
 • Beschrijving
Appeltjes ontworpen door Atelier Bloem, uitgebracht door het kleine atelier.

Beeld van een ster Boogschutter Atelier Loesebeth

Magazijn opruiming
 • Beschrijving

Uit de serie sterrenbeelden is dit lieve popje.

 

De boogschutter is opgewekt, vriendelijk en positief.

Nieuwsgierig, vol energie en actief

 

Leuk om cadeau te geven.

 

Vraagt enige ervaring om te maken

 

Beeld van een ster Weegschaal Atelier Loesebeth

Magazijn opruiming
 • Beschrijving

De weegschaal is charmant,warm en gevoelig, maar ook vrolijk, elegant en gezellig. Leuk om cadeau te geven! Tafereeltje is ongeveer 20cm hoog. Vraagt enige ervaring om te maken.

Berk de Boself Atelier Tintangel

 • Beschrijving

Berk is een stoere boself, met echte elfenoren. Zijn lijf wordt verzwaard met zand, wat maakt dat Berk stevig blijft zitten, zijn beentjes van buistricot bungelen dan leuk naar beneden. Aan zijn muts, ook van buistricot, een gouden klokje en ook zijn elfenschoenen zijn met gouden klokjes versierd. Hij heeft haartjes van tussahzijde en een prachtige kraag van bijzondere gevlekte flanel. Geef hem een mooie tak in handen met bessen of dennenappeltjes en Berk is compleet. Berk de Boself is zittend ongeveer 18 cm. groot.

Beschermelfje herfst Anne-Merijntje

 • Beschrijving
Dit is een pakket.

Boomschors Anemoontje

 • Beschrijving
Gezellige boomschors gemaakte van 5mm dik naaldvilt, normaal vilt en sprookjesvilt. Niet heel moeilijk om te maken maar neemt de nodige uurtjes in beslag.

Boselfje Anemoontje

 • Beschrijving
Als het schemerig wordt in het bos komt dit boselfje te voorschijn om op zijn fluit te spelen. Zijn fluit kun je zelf maken, het stokje zit in het pakket.

Bramenlichtje Atelier Wilma creatief

Magazijn opruiming 30% korting
 • Beschrijving
Eén bramen lichtje gemaakt met glazen kraaltjes. Wel bewerkelijk maar het resultaat mag er zijn

De Bladveger met Bladmannetjes Atelier Tintangel

Opruiming
 • Beschrijving
Dit nijvere mannetje probeert in de herfst de blaadjes bijéén te vergen. Maar of dat lukken zal? Onder elk blaadje zit namelijk een guitig mannetje verstopt. Het is een flink pakket. Niet alleen al het materiaal voor de Bladveger, inclusief de bezem, maar ook het materiaal voor zeven Bladmannetjes, vindt u in dit pakket. Met dit groepje haalt u de herfst in huis en het vult meteen lekker op de tafel. Onze Bladveger is ongeveer 20 cm. hoog. De Bladmannetjes zijn 6 cm. lang.

De Bosbeskindjes Atelier Anke

 • Beschrijving
De Bosbeskindjes worden gemaakt van diverse kleuren vilt, stokvilt en houten kralen. Pakket bevat al het benodigde materiaal voor zowel de kindjes als de bosbesstruiken.

de Ezeltjes Atelier Tintangel

 • Beschrijving
Naast vertier is er natuurlijk veel handelswaar naar de Jaarmarkt gekomen. Deze twee ezeltjes hebben ook hun waren bij zich. De ene ezel trekt een kar vol pompoenen, de andere ezel draagt manden vol zonnebloemen op zijn rug. Een fleurig tafereel op elke seizoentafel. De Ezeltjes zijn 5 cm. groot en de ezel met kar is in zijn geheel 14 cm. lang.

De Heksen school Atelier Wilma creatief

Magazijn opruiming 30% korting
 • Beschrijving
Drie heksen op vliegles. Zeer compleet herfst pakket met oa. Vilt, wol, naald en garen. Geschikt voor beginners, hoofdjes van houten kraal.

de Kiezels Atelier Tintangel

 • Beschrijving
In dit pakket zit materiaal voor de stenen, fraai vilt en voldoende splijtzijde voor alle lijntjes op de stenen. En natuurlijk een uitgebreide beschrijving om de stenen zo levensecht te maken. Leuk om tussen echte stenen te leggen, wie zal het opvallen? De grootste steen is 16 cm. lang.

De Vier Woudkinderen Atelier Tintangel

 • Beschrijving
Naast papa, mama en twee baby's wonen er ook vier opgroeiende kinderen in het dorp, twee jongens en twee meisjes. Stoere kinderen die graag helpen met klusjes of spelen in de boomhut of met de Woudeekhoorntjes. De Woudkinderen zijn inclusief muts 10 cm hoog.

De Voorraadtoren Atelier Tintangel

Opruiming
 • Beschrijving

In het dorp is ook plaats voor een Voorraadtoren van 30 cm. hoog.
Gemaakt rondom een stevige kartonnen koon, welke uiteraard ook in het pakket zit.
Ook hier weer het kenmerkende gedraaide dak. Zo'n dak lijkt misschien moeilijk om te maken, maar met behulp van de duidelijke werkbeschrijving met verhelderende instuctietekeningen gaat het u zeker lukken.

Boven in de toren zit een opening. Met behulp van het mandje kan kan bijvoorbeeld de notenoogst naarbinnen getakeld worden.
Alle materialen die u nodig heeft zitten in het pakket.

De Waterput Atelier Tintangel

Opruiming
 • Beschrijving
De put lijkt wel gemetseld van kleine keitjes. In dit geval keitjes van lichtbruine vilt, gefestonneerd op een donkere ondergrond.
Palen van stokvilt houden het dak omhoog en ook de put heeft een mooi gedraaid dak.

De Waterput is 15 cm hoog.

de Wolverkoopster Atelier Tintangel

 • Beschrijving
Deze lieve dame is met haar schaapjes naar de markt gekomen, de kudde werd te groot, ze wil er graag een aantal verkopen. En natuurlijk de wol, in prachtige kleuren. Ze heeft wel vier manden vol voor de verkoop. Ze is ongeveer 11 cm. groot.

De Woudelfjes Atelier Tintangel

 • Beschrijving
Deze Woudelfjes zijn familie van Sylfe. Nijvere wezentjes uitgevoerd in zacht groene en bruine tinten. Ze zijn ongeveer 15 cm. lang en wonen sinds mensenheugenis in de Holle Boom. Maar ook elders op de herfsttafel vermaken ze zich prima. Ze zitten met zijn tweeën in het pakket.

De Woudfamilie Atelier Tintangel

Opruiming
 • Beschrijving
En dan hier de eerste bewoners van het dorp: Vader, moeder en twee kleine Woudbaby's.
De ene Woudbaby ligt in het karretje dat papa vast heeft.
Het karretje kan natuurlijk ook gebruikt worden om voorraad naar de Voorraadtoren te verslepen.
De andere baby heeft mam in een buidel op haar rug.
Papa en mama zijn inclusief de muts 14 cm hoog.

Druivenmannetje op een regenton Pippilotta

 • Beschrijving
Een lief mannetje gehuld in een blad van sprookjesvilt houdt een druiventros vast. Een alpino petje en regenton maken het geheel compleet. Dit een pakket waar je wel even zoet mee bent. Hij staat leuk op de herfst of oogsttafel maar is ook leuk om weg te geven met een fles wijn.

Eekhoorntjesbrood Atelier Lindelicht

 • Beschrijving
Kastanjekleurig sprookjesvilt en 2 kleuren effen geel vilt. De kleuraccenten onderaan het lampenkapje worden met de viltnaald aangebracht. De hoed wordt opgevuld met wol. Het pakket wordt verpakt in een doosje compleet met vulwol, gekleurde lontwol en viltnaald. Alleen nog een prikmatje nodig

Egeltje Ad op Eikenblad Anemoontje

 • Beschrijving

Ad is een leuk egeltje van ongeveer 15 cm hoog. Hij zit bij een eikenblad en heeft een aantal eikeltjes verzammelt. Ad is gemaakt van wollen vilt en een mooie kwaliteit egelstof, door de loodjes in zijn voetjes kan hij ook heel goed staan. Dit pakket vraagt wel enige handigheid.

Egeltje Pam met vliegezwam Anemoontje

 • Beschrijving
Gezellig vrouwtjes egeltje van ongeveer 15 cm hoog. Door de loodjes in haar voetjes kan Pam heel goed staan. Door de loodjes in haar voetjes kan Pam heel goed staan. Verder is zij gemaakt van wolle vilt en een mooie kwaliteit egelstof. Dit pakket vraagt wel enige handigheid.

Eikeltje pop en plank

Magazijn opruiming !!!
 • Beschrijving
Het  Eikeltje is een mannetje dat zeer actief is in de herfst. Net als zijn vriendje het kastanje kind poetst hij de oogst die van de bomen naar benden valt . De eikels worden voorzien van een glanzende laag. Het kastanjekind is ongeveer 14 cm hoog met hoed. Het vraagt enige ervaring om het oogstkind te maken. De kleuren van  het popje op de foto kunnen afwijken met de kleuren die in het pakketje zitten. Het vilt is hand geverfd en valt elke keer weer anders uit. Dit is een pakket.

Esdoorn Pippilotta

 • Beschrijving
Hangend popje van geverfd vilt, hoofdje 4,5 cm

Hartenhanger herfst het kleine atelier

Opruiming !!
 • Beschrijving

Dit werkpakket bevat alle materialen voor het maken van de hanger. De hanger is ongeveer 8 cm
hoog

Heks met kat Anemoontje

 • Beschrijving
Er was eens......... Leuk sprookje om te vertellen en zeker zo leuk om te maken. Heks met kat zitten samen in een pakketje

Heksenbroche Anemoontje

 • Beschrijving
Deze grote heksenbroche zal het zeker goed doen op een mooie trui of vest. Ze is gemaakt in mooie kleuren vilt en sprookjesvilt. Vraagt enige ervaring om te maken.

Heksenhoed, een speldenkussen Yule’s dolls and decoration

 • Beschrijving
Heksenhoed speldenkussen

Heksje Kim en Kleine Kraai Anemoontje

 • Beschrijving
Heksje Kim vliegt graag met haar vriendje Kleine Kraai. In het pakket zit mooi wolle vilt, nicky velours en een mooie kwaliteit zijde. Heksje kim vraagt engie ervaring om te maken.

Hennie het Heksje Anemoontje

 • Beschrijving
Hennie kan ook op de seizoenentafel met carnaval of bij een verkleedfeest gezet worden. Dit is een pakket

Herfst icoon Pippilotta

 • Beschrijving

Om de herfst te vieren kun je dit prachtige icoon maken. Met een kaarsje erbij en wat herfstschatten heb je en compleet tafereel.

 

Losse icoon is terug te vinden in de webwinkel bij Poppen maak materiaal, houten materialen.

Herfstavond pop en plank

Magazijn opruiming !!!
 • Beschrijving
Mijn naam is Herfstavond., ik zorg ervoor dat je je tijdens de schemering ontspannen voelt. Door de aanwezigheid van kaneel, patchouli , en gurjun  geef ik je een gevoel van warmte en intimiteit. Herfstavond is ongeveer 20 cm hoog. Het vraagt enige ervaring om het popje  te maken. De kleuren op de foto kunnen verschillen van de kleuren in het pakketje. Inclusief geurolie. Dit is een pakket.

Herfstdans Atelier Anke

 • Beschrijving
Een kabouterechtpaar gemaakt van diverse soorten wol, verschillende kleuren vilt en sprookjesvilt.Heel goed te combineren met de pakketten uit Herfstdans.

Herfstig blaadje Yule’s dolls and decoration

 • Beschrijving
Herfstig blaadje leeft al wat langer op straat, Haar spinnen vriendjes versieren haar met hun dunne draad. Zij heeft geen last van kou , regen of wind. Het is enkel haar herfstig bladeren pakje wat er hinder van vindt. Dit is een pakket

Herfstkabouter Kalebas Anemoontje

 • Beschrijving
Kabouter Kalebas gaat met zijn verlichte kalebas door het bos op zoek naar zijn vriendjes Pompoen en lamion. Dan kunnen ze samen op pad gaan. Gemaakt van wolvilt en sprookjesvilt.

Herfstkabouter Lampion Anemoontje

 • Beschrijving
Kabouter Lampion gaat op pad, misschien wel zomaar of naar de lampionoptocht. Hij vindt het gezellig als zijn vriendjes Kalebas en lamion ook komen dan kunnen ze samen op pad gaan. Gemaakt van wolvilt en sprookjesvilt.

Herfstkabouter Pompoen Anemoontje

 • Beschrijving
Kabouter Pompoen staat aan de bosrand om naar het lampionnenfeest te gaan. Hij vindt het gezellig als zijn vriendjes Kalebas en lamion ook komen dan kunnen ze samen op pad gaan. Gemaakt van wolvilt en sprookjesvilt.

Herfstlichtje Atelier Wilma creatief

Magazijn opruiming 30% korting
 • Beschrijving
Eenvoudig te maken herfstlichtje met speciaal geverfd sprookjesvilt

Kerstster lichtje Yule’s dolls and decoration

 • Beschrijving
Dit gevilte lichtje is bedoeld voor op een seizoentafel/thematafel, maar doen het ook erg goed op bijv. de salontafel. Ze zijn leuk om te maken, maar ook leuk om kado te geven. Dit pakket wordt geheel compleet geleverd, inclusief een boekje met stap voor stap workshop , geillustreerd door een aantal kleuren foto’s. het vilt proces wordt duidelijk uitgelegd.

Herfstmobiel Atelier de kleine Trol

Magazijn opruiming
 • Beschrijving
Herfstbladeren van gemarmerd vilt, de handjes en hoofdjes zijn houten kralen. Dit is een pakket

Herfstvlucht Anemoontje

 • Beschrijving
Grappig popje wat aan een paraplu naar beneden dwarreld. Popje en paraplu zijn van vilt, het popje heeft een tricot hoofdje. Dit is een pakket

Herfstvrouwtje met slakje Anne-Merinntje

 • Beschrijving
Dit is een pakket.

Igor de Schatbewaarder van de Herfst Atelier Tintangel

Opruiming
 • Beschrijving
Igor bewaart in zijn schatkist de schatten van de Herfst.
Dit zijn de zaden die in de Zomer en de Herfst worden verzameld om volgend voorjaar weer te kunnen zaaien.
Op deze manier wordt dan weer voor een goede oogst gezorgd voor het daarop volgende jaar.

Igor is een kleine stoere reus van circa 16 cm. hoog en hij heeft een imposante snor.
Igor heeft een iets andere manier van lijf maken dan u van ons gewend bent.

Met de extra instructiefoto’s in de werkbeschrijving van het pakket gaat het u zeker lukken om Igor te maken.

Kabouter Broertje pop en plank

Magazijn opruiming !!!
 • Beschrijving
Kabouterbroertje is een kei in het plagen van zijn zusje. Laatst heeft hij nog een klein kriebelig spinnetje in haar bed verstopt ! Dit is een pakket.

Kabouter Dot Atelier Anke

 • Beschrijving

Kabouter Dot is de mannelijke kabouter. Ondernemend, ondeugend maar ook lief en zorgzaam is deze kabouter. Dot is vaak in gezeldschap van Lot met haar kabouterpoppenkind Poppie.

Kabouter Jet in de herfst Atelier Wilma creatief

Magazijn opruiming 40% korting
 • Beschrijving
Zeer compleet zomer pakket met oa. Vilt, wol, naald en garen. Geschikt voor beginners, hoofdje van houten kraal.

Kabouter Job in de herfst Atelier Wilma creatief

Magazijn opruiming 40% korting
 • Beschrijving
Zeer compleet zomer pakket met oa. Vilt, wol, naald en garen. Geschikt voor beginners, hoofdje van houten kraal.

Kabouter Knust Wishing wonders

 • Beschrijving
Kabouter Knust (hoogte 15cm) is een pakket voor gevorderden. Inhoud pakket: viltnaald, werkbeschrijving, patroonblad, vlieswol , huidskleur, krulletjeswol, borduurgaren, pijpenragers, lapjes vilt en lapje stof .