Dieren

Miny als Secretaresse Atelier Tintangel

 • Beschrijving

Elk jaar op de derde donderdag van april is het Secretaresse dag. Het moment om uw secretaresse in het zonnetje te zetten. Miny is hier de charmante en efficiënte secretaresse. Up–to–date met laptop en laptoptas. Op haar bureau staat al een mooie roos in een vaasje, cadeautje van "de chef" natuurlijk.

In het pakket zit al het benodigde materiaal om Miny, haar bureau met laptop en laptoptas en de grote plantenbak te maken. Ook de roos en het vaasje zitten in het pakket.

Hollandse sluiervissen Vrolijke viltvriendjes

 • Beschrijving

4 gekleurde sluiervissen met mooie vissenogen

Drie uiltjes met kraaloog Vrolijke vilt vriendjes

 • Beschrijving

De winterkou laat dit jaar op zich wachten. De uiltjes zijn voorbereid op de kou die misschien nog komen gaat.

 

3 uiltjes met kraaloog met een hoogte van 10 cm

’t Muizentuintje van Madelief Atelier Tintangel

 • Beschrijving
Het Muizentuintje heeft een prachtige boog van wel 24 cm hoog, begroeid met lange ranken. In de boog hangt een klein vogelhuisje en een schommel. De schommel is leuk voor de muizenkinderen. De kleine vogelverschrikker hoort ook bij dit pakket en zelfs het fijne stro wordt meegeleverd. De boog zonder vogelhuisje, schommel en vogelverschrikker is een mooi achtergrond voor een bruidspaartje.

Amarela Atelier Anke

 • Beschrijving

Amarela is een speciale vlinder. Amarela is vooral te vinden rond en vlakbij de bloem van de Cassia.  Met de mooie verschillende gele kleuring vormt Amarela een mooi geheel met de gele bloemenpracht van de Cassia struik.

 

Dit pakket bevatten al het benodigde materiaal en zijn voorzien van twee foto`s

Tevens diverse soorten en kleuren vilt, dik en dun woldraad ect. De hoeveelheid aan materialen is groot omdat de grootte van de ontwerpen dit nodig heeft.

 

Bennie bang en de slang Anemoontje

 • Beschrijving
Grappig ventje, dat bang voor de slang omhoog kruipt langs je potlood. Pakket is inclusief potlood

Bloemenmuis Anemoontje

 • Beschrijving

Deftig muizenmeisje, die gezellig bloemen heeft geplukt voor jou.

Pakket is inclusief potlood

Boulangerie Maurice Atelier Tintangel

 • Beschrijving
Een schattig Frans bakkerswinkeltje met stokbroden, croissants, taarten en vele andere lekkernijen. Met stoere bakkersoven en de hardwerkende knappe Franse bakker Maurice.

Daan de Scharrelhaan Atelier Tintangel

Magazijn opruiming
 • Beschrijving
Daan is geheel gemaakt van vilt en circa 20 cm groot. Hij heeft een prachtige staart en een grappig broekje aan van ruitstof. Uiteraard zit al het materiaal in het pakket. Daan is niet moeilijk te maken, leuk om te krijgen en ook om als cadeau te geven. Het bordje is geplastificeerd en zit ook in het pakket. Met Pasen is dit bordje natuurlijk eenvoudig te vervangen door een ander wensbordje.
daan de haan_000

de Ezeltjes Atelier Tintangel

 • Beschrijving
Naast vertier is er natuurlijk veel handelswaar naar de Jaarmarkt gekomen. Deze twee ezeltjes hebben ook hun waren bij zich. De ene ezel trekt een kar vol pompoenen, de andere ezel draagt manden vol zonnebloemen op zijn rug. Een fleurig tafereel op elke seizoentafel. De Ezeltjes zijn 5 cm. groot en de ezel met kar is in zijn geheel 14 cm. lang.

Hannes de Haas Atelier Tintangel

 • Beschrijving
Momenteel hebben we een schitterende zachte kwaliteit naaldvilt voorradig en daarvan is deze mooie Haas gemaakt. Hij is maar liefst zo'n 40 cm. groot. Om zijn hals een strik van mooie glanzende katoenen ruitstof in roze tinten. Hannes wil graag een plekje tussen de voorjaarsbloemen, eieren en kuikentjes. Een prachtige decoratie voor de komende Paasdagen. Let goed op als u het pakket voor Hannes koopt. Naast de verpakking met de beschrijving en het overige materiaal hoort er een rolletje naaldvilt bij! Dit is uiteraard bij de prijs inbegrepen, maar vanwege het grote volume past dat niet in de gewone verpakking.

Het Boeken Draakje Atelier Anke

 • Beschrijving
De beschermer van boeken. Dit draakje is ong.19 cm hoog en 25 cm lang. Het kan van verschillende materialen gemaakt worden zoals wollen stoffen en natuurlijk ook van sprookjesvilt. Het uiteindelijke uiterlijk wordt verkregen door wol met de viltnaald op het Boeken Draakje aan te brengen.

Indiaan met paard Atelier Tintangel

35% Magazijn opruimingskorting
 • Beschrijving
Alle cowboys maken zich uit de voeten als deze indrukwekkende indiaan op zijn paard er aan komt. Door zijn stoere kapsel is hij extra groot. Hij heeft op z'n rug een pijlenkoker gevuld met pijlen en een boog. Zijn makker in de strijd is een dapper paardje deze is gemaakt van sprookjesvilt. Door pijpenragers in het lijf kan deze indiaan vele houdingen aannemen. Dit is een pakket

Kathy en de kruiwagen Jit Design

 • Beschrijving
Van alle vriendjes heeft Kathy toch wel een heel speciaal plekje in het hart van Kitty. Haar malle fratsen, haar onbesuisde aard, dat is gewoon Kathy! Als de kattendames moe zijn van het werken in de tuin, kruipen ze in de kruiwagen voor een heerlijk verkwikkend kattendutje. En moet je ze nu toch zien dit gezellige stel, zijn ze niet om te knuffelen? Praktische informatie: Het zelfmaakpakket Kathy en de Kruiwagen bevat prachtige Tilda stippenstof, porseleinen knoopjes uit de jaren 50, vilt met beschrijving en patronen voor het maken van Kathy, kruiwagen en kransje. De lengte van het Kathy is circa 14 cm en de kruiwagen is 10x5 cm.

Kuiken waxinelichtje Atelier Wilma creatief

Magazijn opruiming 30% korting
 • Beschrijving
Schattig waxinelichtje voor de pasen. Met zo'n lichtje op de tafel is iedereen blij. Het lichtje is 3cm hoog en 12cm breed. Het pakket is inclusief waxineglaasje.

Lange Draak Atelier Anke

 • Beschrijving
De Lange Draak is geschikt om gezellig  neer te zetten, bijvoorbeeld in een tochtig raamkozijn. Maar de Lange Draak is ook super leuk voor kinderen om in de nek rond de hals te dragen( denk b.v aan Halloween) en is ook uitermate geschikt als speelmaatje!! Kinderen maar ook wij volwassenen zijn gek op Lange Draak met zijn lieve kopje.... Hij kan van verschillende materialen gemaakt worden zoals wollen stoffen en van sprookjesvilt. Deze verwerkingen worden beide in het patroon beschreven. Het uiteindelijke uiterlijk wordt verkregen door wol met de viltnaald aan te brengen. Dit is een patroonblad

Laranja Atelier Anke

 • Beschrijving

Laranja is vooral te vinden rond en vlakbij de trompetbloem.  Met de mooie oranje kleuring vormt Laranja een mooi geheel met de oranje bloemenpracht van de trompetbloem.

 

Dit pakket bevatten al het benodigde materiaal en zijn voorzien van twee foto`s

Tevens diverse soorten en kleuren vilt, dik en dun woldraad ect. De hoeveelheid aan materialen is groot omdat de grootte van de ontwerpen dit nodig heeft.

Liefbeestspeldenkussen Atelier Ladybird

Magazijn opruiming
 • Beschrijving
Liefbeestspeldenkussen, voor rond de pols Ontwerp ontstaan vanuit eigen behoefte, bij het snijden van het vilt en stoffen voor de pakketten liggen mijn spelden altijd op en onder de materialen, en dit ontwerp wilde ik delen, voor de liefhebber dus ook in pakket. Een mollig liefbeest op een Ladybirdvilten blad, op het vilten bandje klittenband om het rond de pols te bevestigen. Eenvoudig te maken Exclusief vulwol en naaigaren

Met de Kippen op Stok Atelier Tintangel

10% Kassa korting
 • Beschrijving
Pakket met materiaal voor twee gezellige dikke kippen en twee kuikentjes met vleugeltjes van gele dons. De beschrijving van het kippenhok dat gemaakt is van een wijnkistje, vindt u ook in het pakket. Leuk voor de lente en op de paastafel

Monkey Cato & zo

 • Beschrijving
Leuk speel aapje met een lijf van vormtouw en haartjeswol grote is ongeveer 16 cm.

Morris en Miny op Safari Atelier Tintangel

 • Beschrijving
Morris en Miny keurig in safari-outfit, met tropenhoed, slaapzakken, duffel, voorraadkist en lamp.

Muizenbende Atelier Tintangel

 • Beschrijving
Deze gezellige bende muizen zorgt voor de nodige mankracht in de Bollentuin. Met het materiaal uit dit pakket maakt u maar liefst zes muizen van grijs sprookjesvlit. De muizen zijn ongeveer 7 cm. groot.

Paard van Sinterklaas Anemoontje

 • Beschrijving
Mooi paardje van wit vilt met zijde manen en staart.

Paradijsvogel Groen Atelier Tintangel

 • Beschrijving
Een prachtige vogel in drie kleuren vilt, in groene tinten. De staart is van prachtige merinowol en satijnlint. Niet moeilijk om te maken, wel een geweldig resultaat. De vogel is van snavel tot staartpunt ongeveer 18 cm. lang.

Paradijsvogel Paars Atelier Tintangel

 • Beschrijving
Een prachtige vogel in drie kleuren vilt, diepblauw en lila in twee tinten. De staart is van prachtige merinowol en satijnlint. Niet moeilijk om te maken, wel een geweldig resultaat. De vogel is van snavel tot staartpunt ongeveer 18 cm. lang.

Paradijsvogel Rood Atelier Tintangel

 • Beschrijving
Een prachtige vogel in drie kleuren vilt, in rode en oranje tinten. De staart is van prachtige merinowol en satijnlint. Niet moeilijk om te maken, wel een geweldig resultaat. De vogel is van snavel tot staartpunt ongeveer 18 cm. lang.

Pluiskuikens Atelier Tintangel

35% Magazijn Opruimingskorting
 • Beschrijving
 • Meer details
Van dit pakket maakt u vijf kuikens. Ze worden gemaakt van sprookjesvilt en zachte gele donsveertjes. Zet ze gezellig bijeen in een schaal met stro en lege eierschalen. Eenvoudig te maken.
Van dit pakket maakt u vijf kuikens. Ze worden gemaakt van sprookjesvilt en zachte gele donsveertjes. Zet ze gezellig bijeen in een schaal met stro en lege eierschalen. Eenvoudig te maken.

Poets Muizen Anemoontje

 • Beschrijving
De naam zegt het al, de Poets Muizen zijn gek op poetsen ! Hang ze voor het raam en ze poetsen er op los ! Dit pakketje is eenvoudig te maken, maar wel veel werk. Dit is een pakket

Rendieren in het Bos Atelier Tintangel

 • Beschrijving
Eenvoudig maar grappig. De Rendieren hebben pootjes, staartjes en geweien van dunne stokjes. Die stokjes zoekt u zelf, stukjes van de beukenhaag zijn hiervoor heel geschikt. Ook de stammen van de bomen zijn stokjes, in dit geval iets dikker. Ook op de rendieren ziet u het sterretjes borduurwerk terug van de Winterwachter. In het pakket zit voldoende materiaal voor minimaal drie Rendieren en twee bomen. Leuk om ze zo aan een tak te hangen als zelfstandige kerstdecoratie, of hang ze los in de Kerstboom. De Rendieren zijn ongeveer 10 cm. groot.

Schildpadcentimeter Atelier Ladybird

 • Beschrijving
Een lief schildpadje van geverfd bruin/groen vilt met in zijn buik de rolcentimeter.

Slapende konijntjes Atelier Tintangel

 • Beschrijving

En wat 't weer betreft, het voorjaar zit een beetje in de lucht en daar horen dan ook twee voorjaarspakketjes bij. Nu maken, dan zijn ze alvast lekker op tijd klaar voor de Paasdagen.

 

Een al wat ouder pakket uitgebracht in een nieuw jasje.

Sleutelhanger dinosaurus Pippilotta

 • Beschrijving
Deze pakketten van de sleutelhangers zijn leverbaar in verschillende modellen: een vleermuis, dinosaurus, klavertje vier en een tovenaar. De tovenaar heeft een tricot hoofdje van 4.5 cm

Trapeze Muizen Anemoontje

 • Beschrijving
Twee schattige muisje die gevaarlijke capriolen uithalen op de trapeze. Dit pakketje is eenvoudig te maken, maar wel veel werk. Dit is een pakket

Uiltje Jit Design

 • Beschrijving
Met haar grote ogen bekijkt ze de wereld vanaf een aangenaam plekje, soms hier en dan weer daar. In haar tasje verzamelt ze de spulletjes die ze is tegengekomen onderweg naar huis. Soms is haar tasje zo vol dat ze de spulletjes bij thuiskomst gul uitdeelt aan haar blije uilenvriendjes.

Visjes het kleine atelier

Opruiming !!
 • Beschrijving
En of de visser beet heeft gehad, aan deze lijn hangen maar liefst drie vissen die hij vandaag gevangen heeft.
Dit is een pakket.

Vlindervlugje Atelier Loesebeth

 • Beschrijving
Laat de 2 vlindertjes naar veel van je vrienden fladderen

Vuurvlinders Yule’s dolls and decoration

 • Beschrijving
Dit werkpakket bevat alle benodigde materialen om een aantal vuurvlinders te maken, maak er bijv. een mooie mobiele van. Pakket is ook geschikt voor kinderen en beginnende vilters.

Wish you well... Miny Atelier Tintangel

 • Beschrijving

Dit is Miny in een prachtig lila badpak. Miny is in de stemming voor een heerlijk Wellness moment. In het pakketje ook organza en lavendel om een heerlijk geurend zakje te maken. Ook een zuiver plantaardig lavendelzeepje en een mooi ansicht kaart zitten in dit pakket. Een leuk cadeautje om te geven en om te krijgen. Geeft het in de vorm van het pakketje, of maak alvast muis en zakje om zo het tafereel te geven. Schrijf iets liefs in de kaart voor iedereen die u het beste wenst. Een pakketje om altijd in huis te hebben, snel een fijn cadeautje bij de hand voor moeders, oma’s, vriendinnen enz. enz. Of om iemand uit te nodigen voor een verwendagje. Wie wil dit nu niet krijgen?

Twee hertjes Atelier het blauwe huis

 • Beschrijving

Twee grappige hertjes met een retro tintje.  De hertjes zijn 10 en 13 cm hoog en passen prima op je seizoenstafel. Hij heeft grappige hoorntjes, zij de mooiste ogen. 

  Klik hier voor de materiaallijst

Telefoonhoesje uil blauw Vrolijke vilt vriendjes

50% Outlet korting
 • Beschrijving

De buitenranden van het patroon kunnen vergroot worden voor de grotere telefoons.
maat van het hoesje is 12 bij
7 cm.

Het vilt in het pakket is ruim berekend.

Telefoonhoesje uil bruin Vrolijke vilt vriendjes

 • Beschrijving

De buitenranden van het patroon kunnen vergroot worden voor de grotere telefoons.
maat van het hoesje is 12 bij
7 cm.

Het vilt in het pakket is ruim berekend.

Mini Borboletas Atelier Anke

 • Beschrijving

De Mini Borboletas zijn de kleintjes van de Borboleta achtigen. Al wel hebben ze de wikkeling op hun lijfje maar het kuifje op hun kopje ontbreekt nog. Vooral vroeg in het voorjaar zijn deze Minis te vinden.
Bij vroege bloesem komen de Minis in grote getallen uit de eieren…. De definitieve kleuring en waarschijnlijk ook hun kuifje krijgen de Minis als zij zich bij hun favoriete bloemsoort hebben genesteld….

Hier gecombineerd met een bloesemtak of een schaaltje met gekleurde eitjes vormen
De Mini Borboletas een sfeervol tafereeltje. Verlangend naar het voorjaar en knipogend naar Pasen......