Zomer

Vrouwtje Viool met 3 kinderen Atelier Lindelicht

 • Beschrijving

Gemaakt van Sprookjesvilt en handgeverfde bourettezijde. Hoogte 21 cm.

Bloemenkindje Zilverschoon Atelier Lindelicht

 • Beschrijving

Gemaakt van Sprookjesvilt en effen wolvilt, versierd met glaskraaltjes. Hoogte 8cm.

Bloemenkindje Ereprijs Atelier Lindelicht

 • Beschrijving
Gemaakt van Sprookjesvilt en effen wolvilt. Hoogte 8 cm.

Mini Borboletas Atelier Anke

 • Beschrijving

De Mini Borboletas zijn de kleintjes van de Borboleta achtigen. Al wel hebben ze de wikkeling op hun lijfje maar het kuifje op hun kopje ontbreekt nog. Vooral vroeg in het voorjaar zijn deze Minis te vinden.
Bij vroege bloesem komen de Minis in grote getallen uit de eieren…. De definitieve kleuring en waarschijnlijk ook hun kuifje krijgen de Minis als zij zich bij hun favoriete bloemsoort hebben genesteld….

Hier gecombineerd met een bloesemtak of een schaaltje met gekleurde eitjes vormen
De Mini Borboletas een sfeervol tafereeltje. Verlangend naar het voorjaar en knipogend naar Pasen......


’t Muizentuintje van Madelief Atelier Tintangel

 • Beschrijving
Het Muizentuintje heeft een prachtige boog van wel 24 cm hoog, begroeid met lange ranken. In de boog hangt een klein vogelhuisje en een schommel. De schommel is leuk voor de muizenkinderen. De kleine vogelverschrikker hoort ook bij dit pakket en zelfs het fijne stro wordt meegeleverd. De boog zonder vogelhuisje, schommel en vogelverschrikker is een mooi achtergrond voor een bruidspaartje.

Aan de kant van de Beek Anemoontje

 • Beschrijving
Dit kleine ventje zit heerkijk te vissen aan de kant van de beek. Hij heeft al een paar vissen gevangen. Als je heel stil bent zie je zijn dobbertje zo weer ondergaan. In het pakketje zit al het materiaal incl. de ijzerenringom dit zomerse tafereel te maken

Aardbeitasje met 2 muisjes Anemoontje

 • Beschrijving
Pittig tasje waarin je al je knutsels en frutsels kunt stoppen. De muisjes reizen gezellig met je mee overal naar toe en ze worden nooit moe. Eenvoudig te maken.

Aardbeivader & peuter Anemoontje

 • Beschrijving
Aardbeivader en de peuter twee van de bewoners van het aardbeitheehuis. Dit is een pakket

Amarela Atelier Anke

 • Beschrijving

Amarela is een speciale vlinder. Amarela is vooral te vinden rond en vlakbij de bloem van de Cassia.  Met de mooie verschillende gele kleuring vormt Amarela een mooi geheel met de gele bloemenpracht van de Cassia struik.

 

Dit pakket bevatten al het benodigde materiaal en zijn voorzien van twee foto`s

Tevens diverse soorten en kleuren vilt, dik en dun woldraad ect. De hoeveelheid aan materialen is groot omdat de grootte van de ontwerpen dit nodig heeft.

 

Avenue des Souris Atelier Tintangel

 • Beschrijving
Dit pakket bevat de arcaden waarachter de winkeltjes van Maurice en Madeleine geplaatst kunnen worden. Verder kan deze Franse muizenstraat gevuld worden met Mathieu de Kunstschilder of Muriël de bloemenverkoopster. Maar ook Morris met zijn ijscokar of en Miny op haar scootertje kunt u hier op een zomerse dag zomaar tegenkomen. Op de gevel staat ”Avenue de les Souris” geborduurd. Dit is geen correct Frans, maar ja weten die muizen veel? Uiteindelijk bepalen uw muizen zelf wat op hun gevel geborduurd wordt, nietwaar.

Ballonvaart Atelier Tintangel

Magazijn opruiming
 • Beschrijving
De ballon lijkt wel een bloem waarvan het hart gevuld is met warme lucht. Voor de kelk is sprookjesvilt gebruikt. Het mandje is helemaal speciaal. Het bestaat uit blaadjes die gemaakt zijn van nieuw extra dik sprookjesvilt. Zo is het een stevig mandje geworden waarin het popje stevig kan staan om dromend in de verte te staren. De ballon is in totaal 23 cm hoog.

Beeld van een ster Kreeft Atelier Loesebeth

Magazijn opruiming
 • Beschrijving

Dit lieve popje is uit de serie sterrenbeelden
De kreeft is sympathiek, trouw en gevoelig, Houdt van traditie, is zorgzaam en aandachtig

Leuk om cadeau te geven, vraagt enige ervaring om te maken.

Beeld van een ster Leeuw Atelier Loesebeth

Magazijn opruiming
 • Beschrijving

Dit lieve popje is uit de serie sterrenbeelden
De leeuw is hartelijk, creatief en zacht maar heeft ook flair, respect en wilskracht.

Leuk om cadeau te geven, vraagt enige ervaring om te maken

Beeld van een ster Maagd Atelier Loesebeth

Magazijn opruiming
 • Beschrijving
De maagd is nuchter, precies en leergierig, maar ook hulpvaardig en ijverig. Leuk om cadeau te geven! Tafereeltje is ongeveer 20cm hoog. Vraagt enige ervaring om te maken.

Berenklauw Pippilotta

 • Beschrijving
Een berenpopje met een tricot hoofdje zittend in een groot blad van de berenklauw. In zijn hand heeft hij de bloem. Om hem te maken heb je enige ervaring nodig

Berg en Bos Atelier Tintangel

Magazijn opruiming
 • Beschrijving
Een pakket met een heel andere sfeer dan hierboven. Maar uiteraard heel passend bij een vakantie in de bergen en bossen. Wie naar minder hoge bergen gaat, of geen sneeuw ziet, kan envoudig het patroon aanpassen door de pieken te vervangen door een meer golvende lijn en de sneeuw weg te laten. Onder dit lijstje een klein "plankje" waarop steentjes e.d. gelegd kunnen worden, of zoals hier, een beestje erop gezet kan worden. Voor dit pakket moet u de stok zelf zoeken, wat vast wel zal lukken in het bos. De bergschoentjes en de boompjes horen wel in het pakket, voor mos, blaadjes, veertjes, schors en andere vindsels zorgt u natuurlijk zelf. Kijk in het land van bestemming eens in de winkels naar cocktailprikkertjes met vlaggetjes eraan. Steek zo'n vlaggetje vast in de hoogste bergtop of op het plankje.

Betje aardbei Atelier Loesebeth

 • Beschrijving
Lief klein meisje dat zich tussen de aardbeien helemaal thuis voelt. Betje is gemaakt van wolvilt en stokvilt.

Bijtjeskindje Atelier Ladybird

 • Beschrijving
Een zomers klein kindje van 12 cm. basisgeraamte van pijperagers: materiaal: vilt, tricot, angelwire en nicky, een "bijtjeseitje" en vleugels op de rug. Ervaring gewenst. Pakket excluxief naaigaren. Dit is een pakket

Blaadjesgroen Pippilotta

Extra korting
 • Beschrijving
Gehuld in prachtig groen sprookjesvilt staat dit popje midden in de lente. De witte klokjes met glazen kelkjes sieren haar op.

Bloemendans Pippilotta

 • Beschrijving
Een vrolijke mobile die je eigenlijk in het echt moet zien. De popjes zijn gemaakt van sprookjesvilt en houden mooi gekleurde veertjes vast. Om boven de zomertafel te hangen of op een kinderkamer.

Bloemenhanger ( rood ) Pippilotta

 • Beschrijving
De bloemenhangers zijn gemaakt van dubbele lagen vilt zodat ze lekker stevig zijn. In het bloemenhart hangen ook goudkleurige belletjes. Ze zijn in rode tinten. Er is altijd wel een plekje boven de seizoentafel of voor een raam waar de hangers goed tot hun recht komen.

Bloemenjochie Atelier Anke

 • Beschrijving
Het Bloemenjochie is een jongetje gemaakt van vilt en zijde, met een bloemensteel van stokvilt en zijden bloemen erop. Het pakket bevat al het benodigde materiaal.

Bloemenkind dagkoekoeksbloem Atelier Pippilotta

 • Beschrijving

De hele zomer kun je deze bloem vinden. Overdag gaan de bloemen open en laten ze hun prachtige roze kleur zien.

Bloemenkind ereprijs Pippilotta

 • Beschrijving
Wegens het succes van de bloemenkinderen is hier een vervolg. De ereprijs is een lief klein bloemetje die zeker het bekijken waard is. De bloemetjes zijn van sprookjesvilt gemaakt. De twee lieveheersbeestjes zien er heel echt uit en je maakt ze zelf.

Bloemenkind margriet Atelier de kleine Trol

Magazijn opruiming
 • Beschrijving
het magriet kindje fleurt de seizoenstafel op. Dit is een pakket

Bloemenkind Perzikkruid Pippilotta

 • Beschrijving

Een bloemetje die niet erg opvalt maar toch echt het bekijken waard is. Tussen het vele blad bloeit ze met honderden kleine roze knopjes. Op haar hand houdt ze een libelle vast.

Bootje Atelier Pippilotta

 • Beschrijving

Het bootje hoort bij de pakketten “Hollands Glorie” en “Molentje”. Het is een eenvoudig ontwerp van 10 cm in mooie blauwe kleuren.

Boulangerie Maurice Atelier Tintangel

 • Beschrijving
Een schattig Frans bakkerswinkeltje met stokbroden, croissants, taarten en vele andere lekkernijen. Met stoere bakkersoven en de hardwerkende knappe Franse bakker Maurice.

Bramenlichtje Atelier Wilma creatief

Magazijn opruiming 30% korting
 • Beschrijving
Eén bramen lichtje gemaakt met glazen kraaltjes. Wel bewerkelijk maar het resultaat mag er zijn

Brocante Roos Schatten van de Natuur

Magazijn opruiming
 • Beschrijving

Brocante Roos is een popje van 10 cm hoog. Ze wordt gemaakt van 2 kleurig taupe sprookjesvilt en zijde. In haar hand heeft ze een Roos.

De roos is iets beschadigd hierdoor extra veel korting !!!!

Brunn-nisse Atelier Anke

Magazijn opruiming
 • Beschrijving
Brunn betekent waterput. En nisse staat voor kabouter. Deze twee woorden worden gebruikt in Scandinavische landen. De vertaling is dus waterput-kabouter. Brunn-nisse is 20 cm hoog. Alle materiaal zit in dit pakket.

De Boerensloot Atelier Tintangel

Magazijn opruimimg
 • Beschrijving
2 eendjes zwemmen in de sloot tussen de waterplanten.

De Bosbeskindjes Atelier Anke

 • Beschrijving
De Bosbeskindjes worden gemaakt van diverse kleuren vilt, stokvilt en houten kralen. Pakket bevat al het benodigde materiaal voor zowel de kindjes als de bosbesstruiken.

De Poort naar de Zomer Atelier Tintangel

Magazijn opruiming
 • Beschrijving
Een poort van twee tinten effen groen vilt, versierd met prachtige viooltjes van sprookjesvilt. Door de tinten in dit gevlekte vilt goed te benutten, worden de viooltjes levensecht. In het pakket zit ruim voldoende sprookjesvilt om voor elk blaadje de juiste tint te kunnen vinden. Er hoort een klein popje bij. De poort wordt verstevigd met dun karton, dit zit niet in het pakket. Karton van b.v. pastadoosjes voldoet hier prima voor.

De Strandwacht Atelier Tintangel

Opruiming
 • Beschrijving
Een stoere jongen van de reddingsbrigade staat klaar met een reddingsband om de drenkeling te redden en te waarschuwen voor haaien. Het pakket bevat patronen en vilt voor de haai, de drenkeling, het waarschuwingsbord en natuurlijk voor de stoere redder. De beide popjes zijn ongeveer 10 cm. hoog, de haai ongeveer 10 cm lang.

De Wipwap Atelier Anke

Magazijn opruiming
 • Beschrijving
In dit pakket bevinden zich alle materialen voor de wipwap en het kindje.

De zonnebloemcentimeter Atelier Ladybird

 • Beschrijving
Een zonnige bloem, waarin je je centimeter kunt verwerken. Hart van sprookjesvilt, met een dubbele krans van gele blaadjes. 3 lieveheersbeestjes sieren de bloem. Pakket exclusief naaigaren. Dit is een pakket

Druppeldiefjes Atelier Tintangel

 • Beschrijving
3 druppeltjes van vilt met een houten hoofdje

Elfje Zonnetje Wishing wonders

 • Beschrijving
Hallo ! Mijn naam is Zonnetje. Ik kom uit het rijk van de Zon en weet je wat ik doen zou als ik kon ? jullie hiervan een stukje geven: Zon is leven, Zon is groeien, Zon is in Liefde bloeien, Zon wil verwarmen. Kom dus maar ik neem je in mijn armen.

Flessenpost Pippilotta

Extra korting
 • Beschrijving
Hij heeft net zijn brief geschreven en staat op het punt de brief met fles in het water te gooien. Wie weet wie de brief zal vinden………. Het maken van dit popje vraagt wel enige ervaring. Het pakket inclusief glazen flesje

Ganzenhoedster met ganzen Anne-merijntje

 • Beschrijving

Hoogte 13 cm.

Alle materialen in pakket aanwezig.

Gelukspoppetjes aardbei Pippilotta

 • Beschrijving

Deze pakketjes van gelukspoppetjes van vilt met een tricot hoofdje van 4.5 cm. Leverbaar in de volgende modellen: hart, ster, pompoen en aardbei. De poppetjes zijn tussen de 5 en 7 cm en kunnen met een zijden lintje aan de sleutelbos, jas of tas gehangen worden.

Haaientemmer Pippilotta

 • Beschrijving
Een stoere jongeman die probeert een haai te temmen. Leuk voor op de zomertafel en in combinatie met het Palmeiland en de Flessenpost. De haai is 19 cm

Hangmat Pippilotta

 • Beschrijving
Het ledematenpopje met beweegbare armen en benen ligt lief te slapen in de hangmat. De hangmat is opgesierd met bloemen en blaadjes en kan dmv bijgeleverde raamzuigers worden bevestigd op raam of spiegel. Een groter popje geschikt voor de ervaren poppenmaakster.

Helpen met voeren Atelier Tintangel

 • Beschrijving
Hulp kunnen de vogels wel gebruiken als de eitjes uitgekomen zijn. Het popje houdt enkele vette wormen bij de opening. De huisjes zijn gemaakt van dubbel vilt met karton ertussen. De daken en de bodems zijn gemaakt van 3 mm dik vilt. In alle pakketten treft u veel kleuren vilt aan en uiteraard ook het dikke vilt

Juni-juffer ( geel ) Atelier Tintangel

Opruiming
 • Beschrijving
De tweede juni-juffer is Zon.
De stralen van de zon en de haren zijn gemaakt van zachte merinowol.
Twee tinten geel en het gele stokvilt voor de armen en benen maken dit pakket compleet.

Dit is een pakket

Juni-juffer ( groen ) Atelier Tintangel

Opruiming
 • Beschrijving

De eerste juni-juffer is Gras. In twee frisse groentinten.
De haren en grashalmen zijn van groene merinowol.
De armen en benen zijn gemaakt van stokvilt.

Dit is een pakket

Kathy en de kruiwagen Jit Design

 • Beschrijving
Van alle vriendjes heeft Kathy toch wel een heel speciaal plekje in het hart van Kitty. Haar malle fratsen, haar onbesuisde aard, dat is gewoon Kathy! Als de kattendames moe zijn van het werken in de tuin, kruipen ze in de kruiwagen voor een heerlijk verkwikkend kattendutje. En moet je ze nu toch zien dit gezellige stel, zijn ze niet om te knuffelen? Praktische informatie: Het zelfmaakpakket Kathy en de Kruiwagen bevat prachtige Tilda stippenstof, porseleinen knoopjes uit de jaren 50, vilt met beschrijving en patronen voor het maken van Kathy, kruiwagen en kransje. De lengte van het Kathy is circa 14 cm en de kruiwagen is 10x5 cm.

Kevertjeshuis Pippilotta

 • Beschrijving
De familie kever bewoond een schoen. Ze hebben een dakje gemaakt van een blad. De baby hangt in een hangmatje onder het bladerdak.

kleine aardbei het kleine atelier

Opruiming !!
 • Beschrijving

Dit popje is ongeveer 12 cm hoog. Ze wordt gemaakt van wolvilt en gestipte Tildastof. De

armpjes worden gewikkeld met witte wol. De haartjes zijn van Tilda. Het pakket bevat alle

materialen en is exclusief vulwol.