Atelier de Akelei

Met gepaste trots presenteren wij Atelier de Akelei. Na een aantal jaar van afwezigheid is de Akelei weer terug van weggeweest. Creative JoyDesign heeft de Akelei overgenomen
Atelier de Akelei brengt patroonbladen uit van bloemenkinderen en seizoentafelfiguren

De patroonbladen van Atelier de Akelei bevatten:
  • Een mooie voorkant
  • Een nette en duidelijke beschrijving, eventueel met tekeningen

de Iris de Akelei

  • Beschrijving
Met gepaste trots presenteren wij de Iris van de Akelei. Na een aantal jaar van afwezigheid is de Akelei weer terug van weggeweest. Creative JoyDesign heeft de Akelei overgenomen en zal in de nabije toekomst meer ontwerpen van de Akelei opnieuw gaan uitbrengen.

Dit is een patroonblad

de Klaproos de Akelei

  • Beschrijving
Met gepaste trots presenteren wij de Klaproos van de Akelei. Na een aantal jaar van afwezigheid is de Akelei weer terug van weggeweest. Creative JoyDesign heeft de Akelei overgenomen en zal in de nabije toekomst meer ontwerpen van de Akelei opnieuw gaan uitbrengen.

Dit is een patroonblad

de Margriet de Akelei

  • Beschrijving
Met gepaste trots presenteren wij de Margriet van de Akelei. Na een aantal jaar van afwezigheid is de Akelei weer terug van weggeweest. Creative JoyDesign heeft de Akelei overgenomen en zal in de nabije toekomst meer ontwerpen van de Akelei opnieuw gaan uitbrengen.

Dit is een patroonblad

Het bosviooltje De Akelei

  • Beschrijving
Met gepaste trots presenteren wij het Bosviooltje van de Akelei. Na een aantal jaar van afwezigheid is de Akelei weer terug van weggeweest. Creative JoyDesign heeft de Akelei overgenomen en zal in de nabije toekomst meer ontwerpen van de Akelei opnieuw gaan uitbrengen.

Dit is een patroonblad