Atelier Lindelicht

Atelier Lindelicht bestaat sinds januari 2002, Wat begon met voorzichterandjes groeide uit tot mooie pakketten van diverse bloemen en andere figuren.

In 2009 heeft Atelier Lindelicht, Atelier Ans Sandkuijl overgenomen, hiermee kwamen er ook schitterdende ontwerpen voor de seizoenstafel en seizoenstafelfiguren op de markt.

Atelier Lindelicht levert zelfmaakpakketten naar eigen ontwerp voor de seizoentafel. Waaronder Verlichting, Waxinelichtjes, Mandala's, Gelukssymbolen en Seizoentafelfiguren van Sprookjesvilt, wolvilt en andere natuurlijke materialen.

Narcis Atelier Lindelicht

 • Beschrijving

Oranje/wit en groen Sprookjesvilt, heel zachtgeel effen vilt, afgewerkt met kleine oranje kraaltjes. Er zijn zoveel variëteiten en kleurstellingen dat het leuk is om het kapje ook in andere kleuren te maken.

Oranje lelie Atelier Lindelicht

 • Beschrijving

Gemaakt van oranje/geel en zachtoranje sprookjesvilt. Effen wolvilt bordeauxrood en lentegroen versierd met verschillende soorten glaskralen.
Compleet pakket met alle materialen, borduurgaren en vulwol.

Knikkend Nagelkruid Atelier Lindelicht

 • Beschrijving

Zachtgeel/zalm en roodbruin/groen Sprookjesvilt, afgewerkt met kleine okergele glaskraaltjes en facetgeslepen goudkleurige glaskralen. Compleet pakket inclusief een strengetje Venus splijtzijde.

Tauvlinder Atelier Lindelicht

 • Beschrijving

De Tauvlinder is een 'overdag vliegende' nachtvlinder en behoort tot de Nachtpauwogen. Hij is in Nederland wel zeldzaam, af en toe kom je hem op de Veluwe tegen op een Beuk, Berk of wilde Lijsterbes. Gemaakt van verschillende kleuren sprookjesvilt en effen natuurvilt, versierd met kralen.
Compleet pakket inclusief borduurgaren. Afmeting: 14 x 6 cm.

Lampionnenvrouwtje Atelier Lindelicht

 • Beschrijving

Gemaakt van Sprookjesvilt en effen wolvilt, hoogte 20cm.

Atalanta Atelier Lindelicht

 • Beschrijving
De Atalanta is een veel voorkomende vlinder in Nederland en wordt ook wel Admiraal, Schoenlapper of Nummervlinder genoemd.
Vaak te vinden op de bloemen van de Vlinderstruik, klaversoorten of Hemelsleutel en soms in groepjes op afgevallen fruit.

Gemaakt van sprookjesvilt en effen wolvilt. Compleet pakket inclusief borduurgaren en kraaltjes.
Afmeting: 13 x 10cm.

Citroenvlinder Atelier Lindelicht

 • Beschrijving
De Citroenvlinder is een sterke vlinder.......kan wel 1 jaar oud worden en vliegt kilometers! Ze zijn gek op paarse bloemen en overwinteren met gesloten vleugels tussen de klimopblaadjes waardoor je ze bijna niet ziet.

Deze Citroenvlinder is 10 x 8 cm. en wordt gemaakt van sprookjesvilt en effen wolvilt, verzierd met oranje en bruine glaskraaltjes. Compleet pakket met borduurgaren.

Oranjetip Atelier Lindelicht

 • Beschrijving
De Oranjetip komt tevoorschijn wanneer in mei de Pinksterbloemen bloeien.

Gemaakt van sprookjesvilt en effen wolvilt. Compleet pakket inclusief borduurgaren en kraaltjes.
Afmeting: 12 x 6cm. 

Lentefee Atelier Lindelicht

 • Beschrijving
De eerste groene blaadjes, zachtroze bloesem of een enkele vlinder….dat is het werk van de Lentefee. Gemaakt van sprookjesvilt, effen wolvilt, handgeverfde bourettezijde en chiffonzijde. Afgewerkt met kleine glaskraaltjes. Hoogte 21 cm.
lentefee_lindelicht

Seizoenlampje Iris Atelier Lindelicht

 • Beschrijving

Gemaakt van vier kleuren Sprookjesvilt en effen wolvilt.

Sneeuwbloem Atelier Lindelicht

 • Beschrijving
Lila/blauw/wit sprookjesvilt en effen wit vilt. Het kapje wordt afgewerkt met facetgeslepen druppeltjes in paars en helder. Facet geslepen lila kralen en kleine heldere kraaltjes. Alle kralen zijn van glas. De sneeuwbloem is een fantasiebloem en afgeleid van de bevroren ijsbloemen op de ramen. De bladeren worden opgevuld met wol: zoals een dikke sneeuwlaag.

Zee-Mandala Atelier Lindelicht

 • Beschrijving
De Zee Mandala heeft in het hart een Abalone hanger en wordt versierd met Abalone schelpen. Deze schelp schenkt rijkdom, kracht en een lang leven. De verschillende kleuren hebben een balancerend effect op de chakra’s. De ondergrond is turkoois met in het midden een zacht oranje zeester. De rand is petrol; de bodem van de zee. De bodem wordt versierd met wulken, schelpen, echte slakkenhuisjes en schelpresten. Een kring van zeepaardjes maken er een feestje van.
zee_mandala

Zeewier en Zeesterren Atelier Lindelicht

50% Outlet korting
 • Beschrijving
Turkoois en donkerblauw/zwart sprookjesvilt. De bolletjes van het zeewier worden opgevuld met een beetje wol. Aan het kapje hangen kleine zeesterren en zeeoren.

Bloemenkindje Ereprijs Atelier Lindelicht

 • Beschrijving
Gemaakt van Sprookjesvilt en effen wolvilt. Hoogte 8 cm.

Bloemenkindje Zilverschoon Atelier Lindelicht

 • Beschrijving

Gemaakt van Sprookjesvilt en effen wolvilt, versierd met glaskraaltjes. Hoogte 8cm.

Vrouwtje Viool met 3 kinderen Atelier Lindelicht

 • Beschrijving

Gemaakt van Sprookjesvilt en handgeverfde bourettezijde. Hoogte 21 cm.

Speelbal Blauw Atelier Lindelicht

 • Beschrijving
Een zachte speelbal gemaakt van 3 kleuren effen wolvilt in blauwe tinten. De blauwe speelbal wordt versierd met vissen van sprookjesvilt en opgevuld met wol.
speelbal_blauw

Speelbal Roze Atelier Lindelicht

 • Beschrijving
Een zachte speelbal gemaakt van 3 kleuren effen wolvilt in roze tinten. De roze speelbal wordt versierd met bloemen van sprookjesvilt en opgevuld met wol.
speelbal_roze_

Deco-lamp Roos Oudblauw Atelier Lindelicht

 • Beschrijving

De basis voor deze lamp is een staande lamp van Ikea: Basisk. Deze moet zelf aangeschaft worden. De hoes om de glazen kap wordt gemaakt van Sprookjesvilt. De rand eronder en de roosjes worden gehaakt van wol met zijde en bamboe. De gekleurde haakwol is handgeverfd.

Oudblauw/ecru Sprookjesvilt, haakwol ecru, zachtroze en steenrood en kleine zilverblauwe glaskraaltjes. Voor dit pakket is alleen nog een haaknaald nr. 1,5 nodig.

Deco-lamp Roos Oudroze Atelier Lindelicht

50% Outlet korting
 • Beschrijving

De basis voor deze lamp is een staande lamp van Ikea: Basisk. Deze moet zelf aangeschaft worden. De hoes om de glazen kap wordt gemaakt van Sprookjesvilt. De rand eronder en de roosjes worden gehaakt van wol met zijde en bamboe. De gekleurde haakwol is handgeverfd.

Oudroze/ecru Sprookjesvilt, haakwol ecru en bordeauxrood en kleine pareltjes. Voor dit pakket is alleen nog een haaknaald nr. 1,5 nodig.

IJspegel Atelier Lindelicht

 • Beschrijving
Sprookjesvilt in ijsblauwe kleuren en effen wit wolvilt. De naden worden met zilverdraad gefestonneerd. Onderaan worden strengen blauwe kraaltjes en facetgeslepen doorzichtige glaskralen genaaid

Eekhoorntjesbrood Atelier Lindelicht

 • Beschrijving
Kastanjekleurig sprookjesvilt en 2 kleuren effen geel vilt. De kleuraccenten onderaan het lampenkapje worden met de viltnaald aangebracht. De hoed wordt opgevuld met wol. Het pakket wordt verpakt in een doosje compleet met vulwol, gekleurde lontwol en viltnaald. Alleen nog een prikmatje nodig