Crea club JoyDesign

!

Joy Design Vakantie Crea Box

  • Beschrijving
Koffers gepakt, sleutels bij de buren en op weg met tent, caravan of naar een huisje. Maar wat kun je dan naast de omgeving verkennen en genieten ? Gewoon tot rust komen met een doos vol verrassingen. Verwen je zelf en reserveer een plekje in de auto om deze doos mee te nemen. De inhoud kan bestaan uit bijvoorbeeld: pakketjes van de diverse ateliers – sprookjesvilt - effen vilt - boekjes - tijdschriften of een patroon + alle bijbehorende materialen. Je betaalt voor deze vakantie creabox € 50,- De box zal een winkelwaarde hebben van minimaal  € 60,- of meer. 

Joy Design verjaardags Crea Box

  • Beschrijving
Voor iedere poppen-en pakketmaakster die weer een jaartje ouder wordt " het " kado om mee verrast te worden. Je kunt jezelf of iemand anders ermee verrassen. De inhoud kan bestaan uit bijvoorbeeld: pakketjes van de diverse ateliers – sprookjesvilt - effen vilt - boekjes - tricot – patronen - tijdschriften - een patroon + alle bijbehorende materialen - textiel/wolverf- ditjes en datjes. Je betaald voor deze verjaardags creabox € 50,- De box zal een winkelwaarde hebben van minimaal  € 60,- of meer.

Joy Design VIP Crea Box

  • Beschrijving
Voor iedere poppen-en pakketmaakster is dit het kado voor de maand December. De Joydesign VIP creabox 2007. Je kunt jezelf of iemand anders ermee verrassen. De inhoud kan bestaan uit bijvoorbeeld: pakketjes van de diverse ateliers – sprookjesvilt - effen vilt - boekjes - tricot – patronen - tijdschriften - een patroon + alle bijbehorende materialen - textiel/wolverf- ditjes en datjes. Je betaald voor deze VIP creabox € 50,-  De box zal een winkelwaarde hebben van minimaal  € 60,- of meer.
juni_kado

Joy Design Crea Box

  • Beschrijving
Voor de doorgewinterde poppen-en pakketmaakster is het vaak een moeilijke klus te kiezen, voor de starter is het vaak moeilijk..waar ga ik mee beginnen ? Iedere 2 maanden zal de Crea doos goed gevuld zijn met bijvoorbeeld:- pakketjes van de diverse ateliers – sprookjesvilt - effen vilt - boekjes - tricot – patronen - tijdschriften - een patroon + alle bijbehorende materialen - ditjes en datjes voor op je seizoenstafel. De inhoud is wisselend, waardoor het iedere 2 maanden weer een verrassing is.

Joy design Babydoos

  • Beschrijving
De Joy design Babydoos -leuk om te geven en om te krijgen ! Maak voor de (a.s.) moeder de creaties zelf of geef de Joy design babydoos aan de creatieve moeder om zelf te maken. Wordt geleverd met leuke gratis accessoires ! Stuur ons een geboorte kaartje met vermelding van factuurnummer van de babydoos en je ontvangt een leuke attentie ! Winkelwaarde € 30,-- u betaald € 25,--