Wishing wonders

Knuffel de Truffel Wishing wonders

  • Beschrijving
Ik ben een aardwezen, Knuffel de Truffel. Ik hou van bosbodem, waarin ik snuif en snuffel. Tussen mos in het diepst van het bos leeft de Truffel-familie er vrolijk op los.Wanneer het gebeurt dat de aarde wordt verrijkt doordat er ineens een verse paardevijg prijkt, ontstaat er een geur, niet te weerstaan en komt de hele Truffel-familie eraan ! Ze schransen schrokkend en hebben plezier alsof ze dronken zijn van tónnen bier ! Een bosmosfeest met volop gretig buffelen, een waar bacchanaal voor al die Truffelen

Kabouter Vol Daan Wishing wonders

  • Beschrijving
Tevreden, languit op de grond met zijn buik boordevol en rond kijkt kabouter Vol Daan om zich heen de herfst geeft overvloedig aan iedereen. Want de aarde is één groot herfsttapijt de grootste gift van vruchtbaarheid dus als Vol Daan droomt is hij content omdat hij alleen maar overvloed kent.

Elfenvrouwtje Vi en dochter Valdi Wishing wonders

  • Beschrijving
Oude bomen, omgewaaid aan de rand van het bos, met tussen hun wortels spleten, bedekt met mos. Daar iets boven de grond, warmpjes en knus is hun heerlijke huisje, daar wonen ze dus. Rust verschuilt zich in de winternacht onder een mantel van sterrenpracht. Met het stille dwarrelen van sneeuwvlokjes. en het zachte klingelen van sneeuwklokjes. In alle vroegte, bij het prille ochtendgloren, klinken nieuwe klanken, is de dag herboren, dan zoeken Vi en Valdi beukennootjes en –schilletjes op het ritme van moederaarde en tóch stilletjes.

Syline, Vrouwe van het bos Wishing wonders

  • Beschrijving
Soms voel je in het bos beloften trillen soms hoor je om je heen alles verstillen. Dan schrijdt daar sereen en mysterieus, Vrouwe Syline, krachtig en majestueus. Ben je open van geest zoals je als kind bent geweest ? Voel je haar betovering meteen ? Is alles een sprookje om je heen ? Dan is dat het moment van de ontmoeting Vrouwe Syline bepaalt de plek van de begroeting. Alleen als zij het wil vind je de toegang: tot het bos van de Eenhoorn, al eeuwenlang

Paddestoel Wishing wonders

  • Beschrijving
Als Moeder Aarde verschraalt en verstilt als veel in de natuur verkaalt en verkilt en de mens zich terugtrekt, heel tevree, knus in zijn huis met een kaarsje of twee… Dán stoot de paddestoel vol aardenergie uit de grond. Dán pronkt hij met stippeltjes én vurigrood én rond. Staan er meerdere bij elkaar, heel feestelijk bijeen ? Dan dansen daar kabouters, dat weet je meteen. De paddestoel maakt dat wat verborgen was zichtbaar, hij vertelt zijn eigen verhaal aan ons en aan elkaar. Hij groeit op uit gebukte vorm en komt fier omhoog en verrast met zijn oeraardse schutkleuren het oog.

Theunis de thuiskabouter Wishing wonders

  • Beschrijving
Ik ben Theunis de kabouter, die zacht jou en je huis beschermt, dag en nacht. Als de wereld om je heen schudt en trilt help ik je, zodat je kalmeert en verstilt. Ik ben een en al rust op de plek van het zijn en attendeer je op je eigen ik: dapper en rein. Ik ben klein en bescheiden én voel me groot, oud in wijsheid en ondersteunend in nood. Maak bewust een plaats in je hart en in je huis zet mij dáár dan neer, want dáár hoor ik thuis. Stilzwijgend toon ik je ziele-pracht en harte-lust, je eigen innerlijke kracht en zo stel ik je gerust.

Woudje, het kaboutervrouwtje Wishing wonders

  • Beschrijving
Diep in het bos is een open stuk als je dáár komt proef je het geluk. In dat groeiende groen vind je mij: Woudje één met de natuur, een kaboutervrouwtje. Ik zorg voor mijn schaapjes, mollig en wollig soms is hun warme vacht te vol en overtollig dan scheert de schaapherder hun lange haar en wordt het geverfd in álle kleuren, echt waar. Kabouters houden van creëren en helpen graag daarom helpt vrouwtje Woudje ook jou vandaag kijk goed naar de plaatjes en lees wat er staat want met mijn hulp weet ik zeker dat het gaat.

Kabouter Knust Wishing wonders

  • Beschrijving
Kabouter Knust (hoogte 15cm) is een pakket voor gevorderden. Inhoud pakket: viltnaald, werkbeschrijving, patroonblad, vlieswol , huidskleur, krulletjeswol, borduurgaren, pijpenragers, lapjes vilt en lapje stof .

Elfje Zonnetje Wishing wonders

  • Beschrijving
Hallo ! Mijn naam is Zonnetje. Ik kom uit het rijk van de Zon en weet je wat ik doen zou als ik kon ? jullie hiervan een stukje geven: Zon is leven, Zon is groeien, Zon is in Liefde bloeien, Zon wil verwarmen. Kom dus maar ik neem je in mijn armen.

Vuurigvuur Wishing wonders

  • Beschrijving
Vuurigvuur (34cm) De inhoud van het pakket: 40gram gemengde wol, vlies en lontwol in verschillende kleuren rood, pijpenragers, ijzerdraad, één viltnaald en ‘n werkbeschrijving van Vuurigvuur.

Elfje Reutemeteut Wishing wonders