Pop en Plank

IJskristalmannetje pop en plank

 • Beschrijving

Het IJskristal mannetje zit bij voorkeur op zijn houten kristal bungelend in de lucht. Verzorg ze goed want tot op heden zijn ze nog maar zelden te zien.
Wij proberen zover mogelijk, pakketten via de enveloppen post te kunnen versturen. 
Vilten 0, geen viltwerk

kleur wit

Sterre, het Sterkaboutertje pop en plank

 • Beschrijving

Het kleine sterkaboutertje Sterre is samen met haar broertje Ster onmisbaar in de donkere tijden aan het einde van het jaar. Stil hangen ze te schitteren. Ze zijn zeer eenvoudig van aard en erg bescheiden. Deze eigenschappen zijn soms ver te zoeken terwijl ze toch zo nodig kunnen zijn voor een aangenaam leven.
Wij proberen zover mogelijk, pakketten via de enveloppen post te kunnen versturen

Vilten 0, geen viltwerk

kleur wit

Bollen Jong pop en plank

Magazijn opruiming !!!
 • Beschrijving
Het Bollen  Jong  is samen met het Bollen Meisje in het voorjaar druk in de weer.  Hij  helpt zijn meisje met de bolletjes. Hij dekt ze toe als het gaat vriezen en maakt ze vrij van bladeren als het mooi weer is. Dit is een pakket.

Carien Calciet pop en plank

Magazijn opruiming !!!
 • Beschrijving
In allerlei gedaantes kom ik voor. Soms ben ik kleurloos, soms wit, dan weer rood of blauw. Nu ben ik geel, het zonnetje in huis. Bij ziektes probeer ik een helpende hand te bieden door jouw energie van al je piekeren en denken naar je hart te brengen. Dit is een pakket.

Eikeltje pop en plank

Magazijn opruiming !!!
 • Beschrijving
Het  Eikeltje is een mannetje dat zeer actief is in de herfst. Net als zijn vriendje het kastanje kind poetst hij de oogst die van de bomen naar benden valt . De eikels worden voorzien van een glanzende laag. Het kastanjekind is ongeveer 14 cm hoog met hoed. Het vraagt enige ervaring om het oogstkind te maken. De kleuren van  het popje op de foto kunnen afwijken met de kleuren die in het pakketje zitten. Het vilt is hand geverfd en valt elke keer weer anders uit. Dit is een pakket.

Elfenkwebbel pop en plank

Magazijn opruiming !!!
 • Beschrijving
Deze paarse elfen staan bekend als Elfenkwebbels. Het liefste vliegen ze rond kletsen wat en vertellen alle laatste nieuwtjes weer aan anderen door. Het zijn zeer zeker geen roddeltantes want dan zou je ze erg beledigen!!!!  Het is steeds een erg waardevol contact. En op deze manier is iedereen snel op de hoogte. In hun tasjes nemen ze kleine geschenken voor je mee. Ze bezoeken ook elfen die wat minder goed ter vleugel zijn en dit wordt altijd erg gewaardeerd. Ken je ook iemand die nodig wat aanspraak kan gebruiken???? Zend er een Kwebbeltje heen en alles komt goed. Dit is een pakket.

Gefeliciteerd M/V pop en plank

Magazijn opruiming !!!
 • Beschrijving
Hartelijk gefeliciteerd met je eerste verjaardag. Het hele jaar een keer rond, alle seizoenen zijn een keer voorbij gegaan. Gegroeid dat ben je zeker in het afgelopen jaar. Ik wens je ook het komende jaar weer volop groei toe. Het pakketje bevat alle materialen en een beschrijving voor of het jongtje, of het meisje. Dit is een pakket.

Groen als gras elf pop en plank

Magazijn opruiming !!!
 • Beschrijving
Deze elf speelt graag in het gras maar door de kleur valt ze niet op. Kinderen zien ze regelmatig, maar ja wat wil je, die zitten met hun neus ook veel dichter bij de grond. Dit is een pakket.

Herfstavond pop en plank

Magazijn opruiming !!!
 • Beschrijving
Mijn naam is Herfstavond., ik zorg ervoor dat je je tijdens de schemering ontspannen voelt. Door de aanwezigheid van kaneel, patchouli , en gurjun  geef ik je een gevoel van warmte en intimiteit. Herfstavond is ongeveer 20 cm hoog. Het vraagt enige ervaring om het popje  te maken. De kleuren op de foto kunnen verschillen van de kleuren in het pakketje. Inclusief geurolie. Dit is een pakket.

IJspret moeder en dochter pop en plank

Magazijn opruiming !!!
 • Beschrijving
Een pop en plank pakket.

Kabouter Broertje pop en plank

Magazijn opruiming !!!
 • Beschrijving
Kabouterbroertje is een kei in het plagen van zijn zusje. Laatst heeft hij nog een klein kriebelig spinnetje in haar bed verstopt ! Dit is een pakket.

Kabouter Vader pop en plank

Magazijn opruiming !!!
 • Beschrijving
Vader kabouter hakt zijn houtjes bij elkaar. Samen met moeder regelt hij alle kabouterzaken.  Het popje is ongeveer 23cm groot en wordt geleverd in een geschenkdoosje. Het vraagt enige ervaring om het popje te maken. Dit is een pakket.

Kabouter Zusje pop en plank

Magazijn opruiming !!!
 • Beschrijving
Arm arm kabouterzusje, zij heeft een broertje die haar graag mag plagen. Laatst heeft vader hem nog een standje gegeven want hij had een heel gemeen geintje uitgehaald. Dit is een pakket.

Kerstgnomen pop en plank

Magazijn opruiming !!!
 • Beschrijving
De drie kerstgnomen zijn echte gezelligheids wezens. In de kersttijd willen zij vooral dicht in de buurt van de kerstboom hangen. Wanneer zij het naar hun zin hebben klinken hun belletjes tevreden. De drie kerstgnomen zijn echte gezelligheids wezens. In de kersttijd willen zij vooral dicht in de buurt van de kerstboom hangen. Wanneer zij het naar hun zin hebben klinken hun belletjes tevreden. Dit is een pakket.

KlimopRoosje pop en plank

Magazijn opruiming !!!
 • Beschrijving
Dit kleine rozenpopje woont tussen de klimop! Heerlijk koel in de zomer. Het is een verrassing om haar te zien. Het is een popje van ongeveer 7cm . Een echt kleintje dus. Het vergt wel enige ervaring om het kleine skeletje te maken. Dit is een pakket.

Pommetje Pompoen pop en plank

Magazijn opruiming !!!
 • Beschrijving
Pommetje  is een  oogstkind dat aan het einde van de zomer haar vruchten draagt. De takken kronkelen over de grond  en overal vind je onder de bladeren de pompoenen. Pommetje heeft het in die tijd erg druk hij poetst alle pompoenen glanzend. Dit is een pakket.

Sleetje rijden pop en plank

Magazijn opruiming !!!
 • Beschrijving
De moeder is ongeveer 16 cm hoog, de dochter ongeveer 12 cm. Dit is een pakket.

Sneeuwschavuit pop en plank

Magazijn opruiming !!!
 • Beschrijving
Een sneeuwschavuit is er al direct bij de eerste sneeuwvlok. Hij zorgt ervoor dat wanneer je onder een boom loopt er net toevallig een hoopje sneeuw je nek inschuift. Dit is een pakket.

St. Nikolaas pop en plank

 • Beschrijving
De grote St. Nikolaas. Een pop en plank pakket.

Tandenfee pop en plank

Magazijn opruiming !!!
 • Beschrijving
Een heel belangrijk moment in een kinderleven is het wisselen van de tanden. Opeens ontstaat er een wiebel tand. Eindeloos voelen met je tong, de tand heen en weer wiebelen net zo lang tot dat de tand loslaat....De tand maak je goed schoon, pas op voor het afvoerputje..., en dan mag de tand ‘s avonds in het tandentasje van de Tanden fee. Deze mooie roze Fee legt dan op de plaats van de tand een klein aardigheidje terug. Wat een feest!!! Dit is een pakket.

Tommy Tijgeroog pop en plank

Magazijn opruiming !!!
 • Beschrijving
Mijn naam is Tommy Tijgeroog. Ik bescherm je tegen negatieve invloeden en probeer jouw eigen krachten te stimuleren. Geef al je muizenissen maar aan mij en je zult net zo stralend worden als mijn mooie bruin gouden steen. Dit is een pakket.

Viltertje blauw pop en plank

 • Beschrijving
Dit blauwe viltertje heeft vele broertjes en zusjes. Allen zweven op een vilten bloem. Ze rusten lekker uit van het spelen. Wanneer je een lege bloem tegenkomt dan weet je het .... Het kind is uitgerust.

Viltertje oranje pop en plank

 • Beschrijving
Deze oranje bloem kan de jaartafel in het voorjaar of de zomer sieren. In de vroege herfst kun je de bloem ook nog ophangen maar dan met een klein pompoentje in zijn armen.

Visserman Klingel pop en plank

Magazijn opruiming !!!
 • Beschrijving
De Visserman Klingel is een zeekind, hij is geboren in de Noordzee. Soms zwemt hij in de buurt van prinses Noordzee en kijkt hij verliefd naar haar. Te dicht in haar buurt komen durft de Visserman Klingel niet, stel je eens voor zo’n gewone Visserman…. Dit is een pakket.

Vriendin Stuifzam pop en plank

Magazijn opruiming !!!
 • Beschrijving
Vriendin Stuifzwam kan erg nuffig zijn. Ze kleedt zich graag naar de laatste mode. Samen met zusje Boleet en Vriendin Stuifzwam is het een mooi stel. Dit is een pakket.

Vriendschap pop en plank

Magazijn opruiming !!!
 • Beschrijving
Vriendschap is heel bijzonder, echte vriendschap bedoel ik dan.. Zo\'n vriend of vriendin die je altijd kan bellen op wat voor een tijdstip dan ook, desnoods midden in de nacht. Een vriend die je nooit verwijten maakt. Iemand die je aanspreekt op je kwaliteiten maar die je ook een spiegel voor kan houden.. Als je iemand kent die zo bijzonder voor je is, geef haar of hem dan de andere helft van je vriendschapspopje...... Dit is een pakket.

Wolkenronde pop en plank

Magazijn opruiming !!!
 • Beschrijving
Hoog in de wolken leven de wolkenkinderen. Ze spelen daar heerlijk. En als ze vallen dan vallen ze zacht. Deze twee meisjes rusten wat uit op hun wolkenkussentjes. Dit is een pakket.

Zeejongetje pop en plank

 • Beschrijving
Het Zeejongetje is een zeekind, hij woont in de zee. Soms is hij te vinden op het strand dan speelt hij met de schelpenkinderen. Maar meestal is hij bij zijn vriendinnetje, het zeemeisje, te vinden in het water. Dit is een pakket.

Zilte Zeepok pop en plank

Magazijn opruiming !!!
 • Beschrijving
Dit Barnacle huis met zijn inwoners leeft op een harde ondergrond in ondiepe zee. Een andere naam voor ze is Zeepok. Meestal stammen ze af van grote families. Ze leven dicht op elkaar en kunnen doorgaans het goed met elkaar vinden. Het is er meestal een bedrijvigheid van jewelste. Dit is een pakket